Raporda Aynı Verileri Birleştirip Toplama
Tarih
19/11/2011 20:09
Konu Sahibi
PEHLEEONE
Yorumlar
3
Okunma
1969
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



PEHLEEONE
Üye
Kullanici Avatari
Üye
19
7
10/11/2011
0
Aydın
Ofis 2007
28/04/2012,12:24
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Uygulamamda rapor oluştururken SODEXO FİRMASI na farklı TARİH, farklı ŞUBE ve farklı MİKTAR larda girilen herhangi bir KUPON un verilerini birleştirerek nasıl toplayabilirim?

Örn;

FİRMA KUPON MİKTAR TUTAR
SODEXO 1TL 2 2,00TL
SODEXO 1TL 3 3,00TL
SODEXO 1TL 8 8,00TL
SODEXO 1TL 22 22,00TL

YERİNE;

SODEXO 1TL 35 35,00TL

YAZDIRMAK İSTİYORUM.




Ek Dosyalar
.rar   YEMEK ÇEKİ.rar (Dosya Boyutu: 51,78 KB / İndirme Sayısı: 17)
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
17/01/2017,22:09
Çözüldü 

SQL Code
SELECT Firma, Sum(Miktar) AS TopMiktar, Sum(Tutar) AS TopTutar
FROM TablonuzunAdi
GROUP BY Firma, Kupon;


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sorgu yerine raporda gruplandırma yapılan örnek ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   YEMEK ÇEKİ_sled.rar (Dosya Boyutu: 38,13 KB / İndirme Sayısı: 46)
Cevapla

PEHLEEONE
Üye
Kullanici Avatari
Üye
19
7
10/11/2011
0
Aydın
Ofis 2007
28/04/2012,12:24
Çözüldü 
(20/11/2011, 13:49)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sorgu yerine raporda gruplandırma yapılan örnek ektedir.

Çok Teşekkürler...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 63 19/01/2017, 16:59 siyahca
  Raporda doğru fakat pdf yapınca hatalı değerler kadirdursun 10 190 18/01/2017, 17:17 kadirdursun
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 178 15/01/2017, 12:43 usescrt
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 239 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Raporda filtreleme onay kutusu ile nightashes 3 141 12/01/2017, 18:53 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya