raporda alta kadar ulaşan çizgi
Tarih
07/12/2011 22:56
Konu Sahibi
ferhatozge
Yorumlar
6
Okunma
1768
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ferhatozge
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
F.... İ....
93
31/10/2008
0
Afyonkarahisar
Dün,20:56
Çözüldü 
Ekte verdiğim örnekte "Rapor1" raporunda en üst kırmızı çizgi ile alttaki mavi çizgiyi birleştimem lazım. yani çerceve olacak.

bunu nasıl yapabilirim.

Ek Dosyalar
örnek.rar
[34.38 KB]
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:59
Çözüldü 
Rapordan anlamam ama belki işinizi görür.

Ek Dosyalar
Raporda_Çerçeve_Çizmek.rar
[31.25 KB]
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


ferhatozge
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
F.... İ....
93
31/10/2008
0
Afyonkarahisar
Dün,20:56
Çözüldü 
teşekkür ederim ancak
en sağdaki dikey çizginin en alltaki mavi çizgiye kadar uzanmasını istiyorum.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:59
Çözüldü 
lebans.com/PrintLines.htm üstad bulmuş bir çözüm ancak benim inceleme imkanım yok. İş arasında kısa sorulara ancak vakit ayırabiliyorum.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
07/12/2016,19:17
Çözüldü 
aşağıdaki kod ile birşeyler yapabilirsiniz.

Visual Basic Code
Private Sub Report_Page()
    Line (0, 0)-(5000, 5000), vbBlue, B     ' B Boş, BF içi dolu kare çizimi
End Sub

Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


ferhatozge
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
F.... İ....
93
31/10/2008
0
Afyonkarahisar
Dün,20:56
Çözüldü 
Yandemir mrb.
kod işinde çok fazla bir bilgim yok
yukarıdaki örnekte yapabilirmisin?
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda yılı gösterme ertans 8 183 06/12/2016, 14:39 atoz112
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 287 03/12/2016, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 97 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 202 14/11/2016, 18:43 mehami
  Listede ve Raporda veri göstermek m_demir 4 86 16/10/2016, 23:01 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya