raporda alt toplam
Tarih
06/05/2010 17:00
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
13
Okunma
4280
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
01/12/2016,16:48
Çözüldü 
arkadaşlar acil olarak bir yardıma ihtiyacım var.
ekteki belgede bulunan rapor örnektir.
raporda kod2 diye grupladığım bir alan var. burada alt toplam almak istiyorum. kırmızı olarak boyadığım hücrelere ne yazmalıyım.
not: ayrıntı alanındaki aynı hücrelere karşılık gelen formülü kullanmak istemiyorum.


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı1.rar (Dosya Boyutu: 16,61 KB / İndirme Sayısı: 20)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
(06/05/2010, 17:00)kadirdursun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ...
not: ayrıntı alanındaki aynı hücrelere karşılık gelen formülü kullanmak istemiyorum.

Ayrıntı alanındaki aynı hücrelere karşılık gelen formülü kullanmalısınız Img-grin

Niye kullanmak istemediğinizi anlamadım, önemli olan sonuca ulaşmak değil mi?.

Formülü raporun kayıt kaynağında sorgu kullanarak yaparsanız,
istediğiniz gibi rapor içinde formül kullanmadan toplatabilirsiniz.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
01/12/2016,16:48
Çözüldü 
sayın seruz hocam;
örneği tam hazırlayamadığım için bunu gönderdim. asıl raporumda o kullanmak istemediğim hücerelerdeki işler sonucunda bir değer çıkıyor ben bu değeri istiyorum aslında. neyse sanırım örnek açık olmadan olmayacak.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
01/12/2016,16:48
Çözüldü 
sanırım bu örnek daha açıklayıcı.
bölge kodlarına göre alt toplamları almak istiyorum. nasıl yaparım?


Ek Dosyalar
.rar   ACİL.rar (Dosya Boyutu: 156,95 KB / İndirme Sayısı: 31)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
Access 2007 dosyası olduğu için açıp bakamadım ama siz bu arada
ilgili formülleri raporun kayıt kaynağında sorgu kullanarak yapmayı denediniz mi?
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
01/12/2016,16:48
Çözüldü 
sayın seruz;
2003 e çevirdim. sorguda yapmak istemiyorum. Img-grin
yada başka bir şey sorayım daha öncede sormuştum. raporun açıldığında yada kapandığında olayına nasıl bir kod yazalımki raporda ayrıntı bölümündeki kırmızı renkli hücrede bulunan yps1 değerini, tablo1 de bulunan YIKAMA-TAMİR alanına aktarabilelim?


Ek Dosyalar
.rar   ACİL.rar (Dosya Boyutu: 156,73 KB / İndirme Sayısı: 22)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 256 03/12/2016, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 95 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Raporda yılı gösterme ertans 5 134 17/11/2016, 12:11 ertans
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 200 14/11/2016, 18:43 mehami
  Listede ve Raporda veri göstermek m_demir 4 85 16/10/2016, 23:01 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya