Raporda "0" değerinin "-" olarak görüntülenmesi
Tarih
25/07/2009 11:52
Konu Sahibi
dalayla9
Yorumlar
11
Okunma
2075
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



dalayla9
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
24
5
12/03/2009
İzmir
Ofis 2000
29/09/2014,21:34
Çözüldü 
İyi günler arkadaşlar. Ben bir mevcut programı hazırladım. Yalnız raporlamada her er sıfırlarla doldu. Bu yüzden "0" ların "-" olarak görüntülenmesini istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:50
Çözüldü 
örneğini eklermisin
Cevapla


dalayla9
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
24
5
12/03/2009
İzmir
Ofis 2000
29/09/2014,21:34
Çözüldü 
(25/07/2009, 13:03)C*E*L*O*Y*C*E Adlı Kullanıcıdan Alıntı: örneğini eklermisin


ekliyorum

+rep+rep


Ek Dosyalar
.rar   mevcut.rar (Dosya Boyutu: 294,43 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Mevcut adlı sorgunuzdaki tüm alanları değiştirerek Replace komutunu kullanmalısınız.

Kullanımı şöyle: Mesela sorgunuzdaki ilk veri alanı SBKAD olan bölümü şöyle değiştirin.

SBKAD1: Replace([SBKAD];"0";"-")

2. Alanınız da SBGM.. Bu alanı da şöyle değiştirin:

SBGM1: Replace([SBGM];"0";"-")

Bu işlemi tüm alanlar için uygulayın ve sonra raporunuzdaki bu alanlardan veri alan tüm metin kutularındaki veri kaynaklarını da yeniden düzeltin (Yani sonlarına 1 ekleyin"

Bu arada bir not: Siz sorgu alanaına "Replace" yazdığınızda Türkçe Ofis kullanıyorsanız "Değiştir" olarak düzeltilecektir. Şaşırmayın Img-grin)
İlk satırdaki birkaçının yapılmış halini de göndereyim de siz devam edin.
İlk satırdaki birkaçının yapılmış halini de göndereyim de siz devam edin.


Ek Dosyalar
.rar   mevcut_demiral.rar (Dosya Boyutu: 609,78 KB / İndirme Sayısı: 10)
.rar   mevcut_demiral.rar (Dosya Boyutu: 609,78 KB / İndirme Sayısı: 19)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


dalayla9
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
24
5
12/03/2009
İzmir
Ofis 2000
29/09/2014,21:34
Çözüldü 
çok teşşkür ederim. hallettim. sağolasın.
hallettim demiştim ama bir sorun daha çıktı. 10 yazdığımda da 0'ı "-" yapıyor, yani "1-" . ben etkisiz elemanları "-" yapmak istiyorum.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:50
Çözüldü 
SBKAD1: Değiştir([SBKAD];"00";"-")
şeklinde denermisiniz
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  sorgunun excel olarak alınması koruyucu 3 136 08/12/2016, 12:15 atoz112
  Raporda yılı gösterme ertans 8 183 06/12/2016, 14:39 atoz112
  Pdf olarak mail gönderme Serkan Çevik 8 179 04/12/2016, 15:17 Serkan Çevik
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 288 03/12/2016, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 97 22/11/2016, 01:55 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya