rapora ait verileri tabloya yazdırabilirmiyim
Tarih
15/10/2009 18:51
Konu Sahibi
syılmaz67
Yorumlar
8
Okunma
2244
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



syılmaz67
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
3
13/10/2009
0
Zonguldak
Ofis 2003
10/06/2010,23:30
Çözüldü 
rapor olarak listelediğim kayıtları(verileri) tabloya yazdırabilirmiyim...
yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim....
syılmaz67, 13-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.431
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
02/12/2016,21:35
Çözüldü 
Sn syılmaz sorununuza üstadlar bir çare bulur da; bu işleme niçin ihtiyaç duyduğunuzu merak ettim. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Raporda listelediğiniz kayıtları nereden alıyosunuz?
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
24/10/2016,00:04
Çözüldü 
Raporu oluşturduğunuz sorgudan ekleme sorgusu oluşturun.
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla


syılmaz67
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
3
13/10/2009
0
Zonguldak
Ofis 2003
10/06/2010,23:30
Çözüldü 
sayın benremix,
ihtiyacım şundan...yüzbinleri bulan ürün adedi ile 10 ayrı yerdeki şubelerimde ticaret yapmaktayım...
fiyat değişikliği olan stokların envanterini depo bazlı olarak listelemek,
ve her depoya elindeki fiyatı değişen stok adedi kadar yeni ürün etiketi yazdırmak istiyorum....
şuan bu işlemi kulağı tersinden gösterir gibi yapmaktayım ve günlerimi alıyor...
aslında bu tür ara program ihtiyaçlarım çok oluyor...
acesste az buçukta olsa birşeyler yapabiliyorum....
bunuda yaparsam bayağı işim rahatlayacak diye düşünüyorum...
ilginize teşekkürler,selamlar
sayın puletin,
rapora ait verileri,kullanmakta olduğum ticari bir programın datalarından almak istiyorum.
rapor olarak listeliyeceğim stok kayıtlarını ,yine ticari programın depo hareketleri tablosuna (stok etiketi basabilmek için) yazdırmak istiyorum.
sizden ricam,bu işlemleri accessde yapabilmemin mümkün olup olmadığını öğrenmek,mümkünse hangi yolları izlemem lazım....
yani;
1-önce kayıtları rapor ile filtrelemek
2-sonra bu rapor kayıtlarını tabloya yazdırmam mümkün olursa benim ihtiyacım hallolmuş olur....
saygılar,ilginize teşekkürler....
sayın,ayhan2122
bugüne kadar ekleme sorgularını çok merak etmişim ama hiç kullanmadım.
o nedenle mantıkda kuramıyorum...
rapor üzerinde bir komut düğmesi ile bu sorguyu çalıştırıp yapabilmem mümkünse,sizden ricam,bana adım atacak kadarda olsa açıklama yapmanız....
saygılar,teşekkürler
sayın,ayhan2122
bugüne kadar ekleme sorgularını çok merak etmişim ama hiç kullanmadım.
o nedenle mantıkda kuramıyorum...
rapor üzerinde bir komut düğmesi ile bu sorguyu çalıştırıp yapabilmem mümkünse,sizden ricam,bana adım atacak kadarda olsa açıklama yapmanız....
saygılar,teşekkürler
syılmaz67, 13-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Sayın CELOYCE nin bir örneği idi sanırım, inceleyiniz biraz fikir edineceksiniz.


Ek Dosyalar
.rar   Arşiv örneği.rar (Dosya Boyutu: 18,6 KB / İndirme Sayısı: 16)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 195 15/11/2016, 00:59 shalala
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 309 09/11/2016, 23:35 mehami
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 299 08/11/2016, 14:35 knuur
  Formda isim girdiğimde tabloya rakam atıyor 53rize 3 114 04/11/2016, 00:56 ozanakkaya
  Tabloya Eklenen Resmi Formda Gösterme Problemi peter088 2 129 19/10/2016, 20:24 peter088


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya