Rapor Sorunu
Tarih
06/02/2012 19:55
Konu Sahibi
yorum70
Yorumlar
9
Okunma
1321
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 

Merhaba üstatlar ve üstat adayları.

6 KERE format atıp 7 kere virüs bulaşan internet bağlantısı plmayan pc'ye programı yükledim.Virüsten dolayı CTRL+ALT+DELETE sistem dışı kalıyor bu da bize eziyet veriyor...6 kere format attım ancak belli bir süre sonra görev yöneticiniz yöneticiniz tar.sistem dışı uyarısı ile karşı karşıya kalıyoruz..Bu kısmı 7. formatla halletmeyi düşünüyorum.

Sorun şu; evrak sayısına yazdığım rakam kaydet komutundan sonra değişiyor ve bazen raporda çıkıyor, bazense değişmiş olarak gözüküyor...Örnek 856 giriyorum, kaydetten sonra 7 gözüküyor ve raporda 7 olarak çıkıyor..

Bir ikinci sorun; raporda çıktı alıp rtf.uzantısı olarak tek sayfa(paraflı) pc ye ver dediğim zaman sadece matbuu kısımları veriyor, raporun tamamını vermiyor.

Tşk.

Ek Dosyalar
sımen_sled-2010-DUZUNLEME.rar
[122.47 KB]
Formatın 2007 olması lazım.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla


iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2016,11:19
Çözüldü 
Sn.yorum70
Virüsten o kadar bahsetmişsiniz ki örneğinizi incelemeye cesaret edemiyorum. Img-grin
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla


yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Tamam virüs kısmını çıkaralım.
Img-grin
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.011
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,04:55
Çözüldü 
"Kaydet" butonunun tıklandığında olayına yazılı kodu

Visual Basic Code
Private Sub Komut39_Click()
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, acSaveRecord, , acMenuVer70
End Sub

kodu ile, "Ekle" butonunun tıklandığında olayına yazılı kodu

Visual Basic Code
Private Sub Komut41_Click()
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
Me.EvrakSayısı = DMax("[EvrakSayısı]", "VERIGIRIS") + 1
End Sub

kodu ile değiştir.

Cevapla


yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sn.Sledgeab, tşk.ederim.Evde ki pc ye kızım şifre koymuş, denemediğim yöntem kalmadı açamadım.O bakımdan dönüş yapamadım-Özür.Şu an kaçak bağlanıyorum.
Şifreye açamadım, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.Saygılarımla.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla


yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Şifreyi açtım-Bilgisayarı mahvettim-Sledgeab'ın önerilerini uyguladım-sorun çözüldü, tşk.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablomu hangi sorgu rapor kullanıyor atyaty 5 199 29/11/2016, 14:14 atyaty
  Raporu,Rapor Görünümü ile açmak ve yazdırmak IceMan7 3 137 16/11/2016, 13:53 IceMan7
  RAPOR AÇILMAMASI ve ACCESS KİLİTLENİYOR raburabu 7 204 16/11/2016, 08:45 raburabu
  Sorguda yürüyen bakiye sorunu. Mecnun24 21 424 14/11/2016, 08:48 ates2014
  Access 2003'te dosya açılmama sorunu (Hata: 3033) MSami 13 296 05/11/2016, 21:06 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya