rapor oluşturma
Tarih
12/10/2010 18:08
Konu Sahibi
baselbasel
Yorumlar
6
Okunma
1512
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



baselbasel
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
3
22/03/2009
0
İzmir
Ofis 2003
30/04/2012,14:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba
bir yerden başlıyayım dedim ekteki örneği oluşturdum.
Tablo1 de il ilçe isim durum ve sabit kolonları var
sabit kolonunu varsayılan 1 yaptım toplama yaparken işime yararsa diye
Yapmak istediğim form üzerinden il ve ilçe seçip raporla deyince ekteki rapordaki gibi o il ilçe için tabloda isimleri geçen kişilerin hangi durumda kaç kere olduklarının toplamını alması.
en sağda da 1,2,3,4 durumlarının kişi bazında toplamı
en altda da 1,2,3,4 durumlarının yukarıdan aşağıya toplamı olmalı

tecrübem sıfıra yakın desem yalan olmaz
nasıl bir sorgu e form olmalı teşekkürler

.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 26,11 KB / İndirme Sayısı: 7)

baselbasel, 22-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

baselbasel
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
3
22/03/2009
0
İzmir
Ofis 2003
30/04/2012,14:14
Çözüldü 
yardım lütfen
baselbasel, 22-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,10:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn baselbasel,

Ekteki örneği incelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...




Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 26,27 KB / İndirme Sayısı: 17)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın Ufuk hocam, toplama işlemi konusunuda sayenizde öğrenmiş olduk teşekkür ederim...
Cevapla

baselbasel
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
3
22/03/2009
0
İzmir
Ofis 2003
30/04/2012,14:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
selamlar
Ufuk Bey örneğiniz işyerimdeki bilgisayarda problemsiz çalışıyor.
Teşekkürler

Aynı dosyayı sıfırdan kendim oluşturayım diye uğraştım formmumdaki raporlama düğmesine basınca parametre girmemi istiyor parametre olarak il adını görünce rapor problemsiz görünüyor


baselbasel, 22-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:08
Çözüldü 
Sn. baselbasel,

raporun kayıt kaynağındaki sorgunun ölçütünü yeni oluşturduğunuz forma göre düzenlemeniz gerekiyor.


resim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 78 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 87 02/01/2017, 20:08 m_demir
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 7 268 01/01/2017, 14:07 atoz112
  Rapor Önizleme Sorunu m_demir 9 195 01/01/2017, 05:52 ozanakkaya
  Tarihe göre rapor alma ve seçilen tarihi raporda gösterme ertans 6 255 30/12/2016, 16:45 ertans


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya