random rastgele sayı uretme nasıl yapabılırım.
Tarih
13/03/2014 13:30
Konu Sahibi
gulsahozay
Yorumlar
12
Okunma
3951
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
kullanıcıdan bır sayı gırmesını ıstıyoruz ve gırdıgı sayı kadar rastgele sayı uretıyoruz eger kullanıcının gırdıgı sayı uretılen sayılar arasında varsa kutucugun rengını acık yesıl yapıyoruz bana yardımcı olabılır mısınız nasıl yapabılırım bu resımdekı ılk ıkı soruyu yaptım dıger ıkı soru hakkında yardımcı olurmusunuz tesekkurler
resim


Ek Dosyalar
.rar   gulsahozay.rar (Dosya Boyutu: 47,35 KB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,02:03
Çözüldü 
Örneğinizi ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Çözüldü 
acılmıyor yolladıklarınız
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,02:03
Çözüldü 
Ben birşey yollamadım. Açtığınız konuya örneğinizi ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Çözüldü 
ekledım
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,02:03
Çözüldü 
İncelermisiniz...

4 sayı için bir çalışma yaptım devamını siz getirirsiniz...

c# bilgim hiç yok, üstteki yazım kodlarına bakarak mantık yürüttüm.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.zip   gulsahozay.zip (Dosya Boyutu: 57,53 KB / İndirme Sayısı: 12)
Please return your positive or negative ...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü textboxun içini nasıl para birimi TL olarak gösteririm emin_111 4 5.698 22/10/2014, 20:53 neronxp
Çözüldü Datagridin her satırına otomatik sayı ekleme sngl07 2 1.571 29/04/2013, 02:25 drummers
Çözüldü textbox içinde sayı artırma ve sıfırlama! byclever 2 3.059 06/03/2012, 23:04 alpeki99
Çözüldü insert into hatası nasıl düzeltilir? necati 8 5.414 27/02/2012, 21:29 benremix
Çözüldü datagridview ekranında bulunan verileri nasıl toplama işlemi yaptırabilirim ? xfqemre 2 2.709 10/10/2011, 20:55 ogulcan92


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya