Ram Bilgilerini Aldıralım
Tarih
29/11/2008 00:13
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
1
Okunma
1426
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 2 oy



chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
03/01/2017,10:40
Sponsor Reklam
Formumuza sadece 1 tane timer ekliyoruz ve kodları yapıştırıyoruz.

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Private Type MEMORYSTATUS
dwLength As Long
dwMemoryLoad As Long
dwTotalPhys As Long
dwAvailPhys As Long
dwTotalPageFile As Long
dwAvailPageFile As Long
dwTotalVirtual As Long
dwAvailVirtual As Long
End Type
Private Declare Sub GlobalMemoryStatus Lib "kernel32" (lpBuffer As MEMORYSTATUS)
Private Sub Form_load()
Timer1.Interval = 1000
End Sub
Private Sub Timer1_Timer()
Cls
Dim m As MEMORYSTATUS
GlobalMemoryStatus m
Print "Bellek Kullanımı %:", m.dwMemoryLoad
Print "Toplam RAM:", , m.dwTotalPhys / 1024 / 1024 & " MB"
Print "Boş RAM:", , m.dwAvailPhys / 1024 / 1024 & "MB"
Print "ACCESSTR.net - ERKAN"
End Sub


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,23:08
Kod için teşekkürler
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya