Proje Hakkında Öneri
Tarih
22/04/2013 17:27
Konu Sahibi
ercanhalic
Yorumlar
10
Okunma
1899
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ercanhalic
Üye
Kullanici Avatari
Üye
30
9
10/04/2012
0
Afyonkarahisar
Ofis 97
10/04/2014,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese merhabalar ;


Bir firmanın teklif hazırlama ve raporlama programını Access üzerinde gerçekleştiriyorum. Programa başladığımda ufak çaplı bir programdı yalnız, eklemeler düzenlemeler yeni özellikler derken baya kapsamlı bir program haline geldi. Benim korkum ise şu ;

Programı kullanırken veritabanı boyutundan, yavaşlamadan, veya bir süre sonra programı kullanamama gibi problemler ortaya çıkar mı ? Eğer çıkabilirse ne gibi önlemler almak gerekir. Programın şuanki içinde veri olmadan 80 Mb yi geçti.

Bu ileride problem yaratabilir mi , bu kadar kapsamlı bir programı accesste yapmak doğrumu.

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:19
Çözüldü 
veri olmadan derken ,resim falanmı ekledin normalde bu kadar olmaz ,resim gibi eklentilerden uzak dur yada başka klasörde saklayarak oradan al,ayrıca değişik önlemler var formumuzda arama yap bilgilenirsin..
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Eğer içinde resim yoksa 80 Mb olması imkansız. Düzenle/Onar  işlemi yaparsanız boyutu küçülecektir.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
801
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
20/01/2017,19:07
Çözüldü 
access'i ara yüz olarak kullanırsın. mysql de de verileri tutarsın. problem çıkartmaz.
POWER  'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT  AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

ercanhalic
Üye
Kullanici Avatari
Üye
30
9
10/04/2012
0
Afyonkarahisar
Ofis 97
10/04/2014,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(22/04/2013, 23:36)ozguryasin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: access'i ara yüz olarak kullanırsın. mysql de de verileri tutarsın. problem çıkartmaz.

Bu mümkün mü ? ve Konu anlatımı var mı ?.

Diğer arkadaşlara da yorumları için teşekkür ederim.
Cevapla

fatih karagöl
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
167
05/10/2010
88
Edirne
-
15/12/2015,17:38
Çözüldü 
Tedirgin olmanıza hiç gerek yok.
Vaktiniz ve bilginiz dahilinde gönül rahatlığı ile büyütebilirsiniz programınızı.
Ben Sql üzerinde çalışıyorum. ODBC konusuna göz atmanızı öneririm.
Hayatta listbox kullanmam..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  toplu ekleme hakkında. hbal09 7 292 16/01/2017, 08:27 hbal09
  Yapılan işi stoktan düşürme hakkında Gezente Çift 2 142 31/12/2016, 13:36 Gezente Çift
  Güncelle sorgusu hakkında nightashes 5 167 22/12/2016, 00:51 nightashes
  On Error - Hata denetimi hakkında. nightashes 16 484 18/12/2016, 18:12 nightashes
  "Block if without end if" hatası hakkında Mesut Kaytan 10 280 13/12/2016, 22:47 Mesut Kaytan


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya