progressbar'ın rengiini değitirme
Tarih
07/12/2010 01:01
Konu Sahibi
airborne
Yorumlar
5
Okunma
1322
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



airborne
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
6
28/07/2010
0
Ofis 2003
27/08/2015,09:36
Çözüldü 
s.a.

acemiyim üstadlar. bir şeylet öğrenmeye çalışıyorum. formda progressbarım varve birde kaydet butom. kaydet butonuna basmadan önce progres barın rengi ile formun rengi farklı farlı olduğu halde kaydet butonuna bastıktan sonra aynı oluyur. farklılığı nasıl engelleyebilirim.. form sayfası ile progressbarın rengini nasıl aynı yapabilirim.
airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
örnek ekleseydin bi de bu örnek 2003 olsaydı ne iyi olurdu
@benbendedeilem
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sn airborne, cevap vermek için örnek uygulamanızı bekliyoruz...
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 
Bu üçüncü açıp geri dönüş yapmadığınız konunuz. Bundan sonra açmış olduğunuz konular değerlendirilirken bu özelliğiniz göz önünde bulundurulacaktır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


bordoblue
Üye
Kullanici Avatari
Üye
O....
9
2
31/05/2014
0
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
Dün,11:26
Merhabalar sevgili ustalar, arkadaşımız sanırım 2010 dan beri cevap yazmamış ancak başlıkla aynı tarzda bir sorum olduğundan yeni konu açmak istemedim. Processbar'ın mavi olan kısmını Vba KOD ile farklı renk yapabilir miyim ?
Cevapla


atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.425
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
sayın bordoblue,

Site Kuralları sayfasını tekrar incelemenizi temenni etmekle birlikte;Cevaplanmış Sorular kategorisi içerisine taşınıp kapatılmış ve örnek eklemesinin dahi yapılamayacağı bir konuda,mesaj eklemesinde bulunmayınız.

bu konuyu bağlantı göstermek sureti ile sorunuzu ya da talebinizi içerecek yeni bir konu açarak sorununuza çözüm arayabilirsiniz.

böylece,hem bu konunun mesaj yoğunluğunu artırmamış olursunuz hem de benzer soruna maruz kalabilecek olan diğer üyelerin site içi aramalarda alternatif bir konuya da bakınmasını ve incelemesini de sağlamış olursunuz.

konunuza,örnek uygulamanızı;içeriğinde farazi gerçek dışı bilgiler ve 5-10 kayıt barındıracak şekilde eklemeniz de yerinde olacaktır.

uygulamanızda herhangi bir soruna veya hataya maruz kalacak olursanız,bu hata veya sorunların gerek isimlerini ayrıntılı belirterek ya da sorunları net ifade ederek ve gerekse de ekran görüntüleri dahi eklemek sureti ile,çözümler arayabilirsiniz.

katılımcılar tarafından,açacağınız konuda uygun görülecek olan gerekli bilgi ya da örnek paylaşımlarının yapılması da mümkün olacaktır.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Herkes,kendisinin AR-GEcisidir...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü progressbar dan sonra otomatik olarak başka form açamıyorum yardım pmfatih77 2 1.062 13/11/2011, 20:04 pmfatih77
Çözüldü veri sayfası arka planı değitirme kanlitoprak 5 1.448 24/07/2009, 05:39 mehmetdemiral


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya