procedur kullanımı
Tarih
22/12/2009 12:23
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
926
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar
mesela
kod yazarken
----1.kod-----
dim a as integer
vsbl a
-----
ile

-----2.kod--------
sub vsbl (t as integer)
msgbox t
end sub
-----------

şeklinde precedur kullanırsak işlemin asıl 1.koddaki kaldığı yerden devam etmesi için ne yapmamız lazım
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.977
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:11
Çözüldü 
Siz programda VBCL isimli fonksiyon ya da prosedüre çağrıda bulununca oraya gider oradaki işlemleri bitirir ve tekrar ilk çağırdığınız yerden devam eder.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Aşırı CPU Kullanımı siyahca 17 338 02/12/2016, 17:11 siyahca
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 355 20/06/2016, 14:47 OFA
  iç içe if kullanımı Kardeşpayı 7 428 24/05/2016, 14:56 Kardeşpayı
  sorgu içinde koşul içeren ifade kullanımı uguruygar 4 292 20/05/2016, 00:09 ozanakkaya
  Sorguda DLookUp Kullanımı ! İfadelerle Üretilen Alandan Ardışık satır Verisi Çağırma Celalettin Uçar 10 524 11/05/2016, 16:43 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya