Performans Günlerdeki değerleri saydırma
Tarih
27/01/2011 09:59
Konu Sahibi
ocinar
Yorumlar
5
Okunma
1350
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ocinar
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
32
24/08/2009
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
22/01/2014,16:41
Çözüldü 
Arkadaşlar personel performans programı yapıyorum, personel günlük olarak her yaptığı iş için ayrı bir puan alıyor ve ay sonunda günlük ve aylık toplam puanı alınacaktır aylık toplam puanını yapan bir program buldum ancak rapor ekranında gün gün ve ay sonunda toplam puanını gösteremiyorum yardım lütfen


Ek Dosyalar
.rar   puantaj.rar (Dosya Boyutu: 447,38 KB / İndirme Sayısı: 13)
ocinar, 24-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.242
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Dün,14:22
Çözüldü 
önce aşağıdaki tabloalrı oluşturun.
1- personel kaydı tablosu
2- yapılan işler ve bunlara karşılık gelen puanların olduğu tablo
3- personelin yaptığı iş tablosu (bu tablo 1 ve 2. tablo ile ilişkili olacak)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/12/2016,23:51
Çözüldü 
Sn ocinar; örnek eklemişsiniz ancak, bu örnekte hangi form ve rapor incelenecek ve bu istekleriniz nerede uygulanacak rapor ve form bazında bildirirseniz yardım alabilirsiniz.
Cevapla


ocinar
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
32
24/08/2009
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
22/01/2014,16:41
Çözüldü 
veri girişi ekranında bulunan "puan konusu" alanında bulunan sayısal değerlerin puan konusu seçildiğinde "puanı" alanında sayısal değer olarak çıkmasını ve kullanıcının "puanı" alanına müdahale edememesini, ikinci olarak raporlar kısmında iki tarih seçildiğinde örneğin 01/01/2011 ile 31/01/2011 tarihleri arası formda günlerin tamamı 1-2-3.....31 deyip altına günün toplamı ve son alana toplam rakamın yazılmasını nasıl sağlayabilirim
ocinar, 24-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.063
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
PUANKONUSU açılan kutusunun güncellenme sonrasında olayına aşağıdaki kodu yaz.

Visual Basic Code
Private Sub PUANKONUSU_AfterUpdate()
Dim VeriTumu As String
VeriTumu = PUANKONUSU.Column(0)
Me.PUANI = Mid$(VeriTumu, InStr(VeriTumu, "(") + 1, InStr(VeriTumu, ")") - InStr(VeriTumu, "(") - 1)
End Sub


kod mehmetdemiral hocama aittir.

konu başlığından farklı sorular için yeni konu açınız

Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.063
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Konu cevaplanmış sorular bölümüne taşınmıştır.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü iki sayı arasındaki değerleri iki farklı alanda ve diğer alanlarda arama mehmetb84 11 476 20/02/2016, 00:39 mehmetb84
Çözüldü başka tablodan değerleri forma alma siyahbere 4 398 16/02/2016, 17:41 siyahbere
Çözüldü Üç farklı alandaki değerleri tek bir alanda birleştirme. kouzo 14 843 01/02/2016, 20:02 atoz112
Çözüldü Metin kutularındaki sıfır değerleri gizleme kenan827 6 540 26/01/2016, 22:07 kenan827
  Performans Takip Yigit-safak58 1 425 12/11/2015, 22:20 yorum70


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya