Paradox Veritabanı ile Çalışma Hk.
Tarih
13/06/2009 20:52
Konu Sahibi
SADIK54
Yorumlar
7
Okunma
2741
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Arkadaşlar Access programını bir C:/ sürücüsü içinde BDE paradox veritabanı ile çalışma yapılabilirmi bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bir açıklama verebilirlerse çok sevinirim.
Cevapla


adnanyurdakul
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
88
2
05/02/2009
19
Manisa
Ofis 2003
03/06/2016,23:55
Çözüldü 
ofis 2007 ile bu mümkün 2003 te dbase var ama paradox var mı hatırlamıyorum. Tabloyu bağlı tablo yapabilirsin ve üzerine kayıt ekle çıkart yapabilirsin yani normal tablo gibi oluyor
Cevapla


SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
böyle bir şey var olduğunu sayarsak veritabanı paradox çalışması ne kadar performans sağlar artısı varmıdır.
Cevapla


adnanyurdakul
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
88
2
05/02/2009
19
Manisa
Ofis 2003
03/06/2016,23:55
Çözüldü 
access tabloları gibi çalışır
Cevapla


SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
accesste 2 gb gibi bir kapasiteden sonra sıkışma yapıyor bildiğim kadarıyla paradoxdada böyle bir etken olur o zaman
Cevapla


adnanyurdakul
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
88
2
05/02/2009
19
Manisa
Ofis 2003
03/06/2016,23:55
Çözüldü 
sql servere koyarsın sıkışmaz
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 161 17/11/2016, 12:45 atoz112
Çözüldü access olmadan veritabanı kullanmak mariachi232 4 1.825 14/11/2016, 16:49 atoz112
  Veritabanı Tasarım Görünümünde Açma asipahi 6 333 15/07/2016, 15:29 atoz112
  Formu veritabanı dışında açmak mahsumyavuz 7 317 30/06/2016, 11:10 kadirdursun
  Altforma seçilen Çalışma Yılının Verilerini getirme ask200075 9 481 20/06/2016, 09:43 ask200075


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya