özel tarihe 10 gün kala sonrası listelesin
Tarih
09/07/2011 10:41
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
22
Okunma
4380
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,23:35
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba;
ekli projede özel gün girişi var tarih olarak diyelim ki 01.01.1995 doğum günü
ben bu özel gün tarihlerine 10 gün ve daha az kalanları listelemek istiyorum ama birtürlü yapamadım yardımcı olursanız memnun olurum.
saygılarımla,
ahmet yenginoğlu
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Sayın yenginoglu;
Sorgu1`aşağıdaki şekilde değiştirin. İstediğiniz Olacaktır.
Kolay Gelsin.

SQL Code
SELECT Tablo1.ID, Tablo1.ADI, Tablo1.SOYADI, Tablo1.TELIS, Tablo1.TELEV, Tablo1.OZELGUN, Tablo1.OZELGUNNOTU, Format([OZELGUN],"dd/mm") AS YAKLASAN
FROM Tablo1
WHERE ((DateDiff("d",Format(Date(),"dd/mm"),Format([OZELGUN],"dd/mm"))<=10));

Cevapla


yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,23:35
Çözüldü 
sayın kural ilgine çok teşekkür ederim. istediğim oldu birde çıkartarak 3 gün veya 5 gün kaldı gibi nasıl yapabiliriz.
tşk.
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Sayın yenginoglu;
Sorgu1`aşağıdaki şekilde değiştirin. İstediğiniz Olacaktır.
Kolay Gelsin.

SQL Code
SELECT Tablo1.ID, Tablo1.ADI, Tablo1.SOYADI, Tablo1.TELIS, Tablo1.TELEV, Tablo1.OZELGUN, Tablo1.OZELGUNNOTU, Format([OZELGUN],"dd/mm") AS YAKLASAN, DateDiff("d",Format(Date(),"dd/mm"),Format([OZELGUN],"dd/mm")) & " gün kaldı" AS kalangun
FROM Tablo1
WHERE ((DateDiff("d",Format(Date(),"dd/mm"),Format([OZELGUN],"dd/mm"))<=10));

Cevapla


yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,23:35
Çözüldü 
sayın kural çok teşekkür derim kod bilmek ne güzel.
bunu başka bir projeye uygularken tüm alanları girmek gerekecek herhalde
ellerine sağlık.
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 

Güle güle kullanın.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access 2010 Özel Paylaşım Hk. Serkan Çevik 2 78 30/11/2016, 22:00 Serkan Çevik
  Tarihe göre döviz kuru almaya koşul ekleme mehmetb84 4 276 20/06/2016, 02:09 mehmetb84
Çözüldü Access de gizlenen pencere sonrası tam ekran açmak emre_0147 2 396 21/01/2016, 00:07 emre_0147
Çözüldü Güncelleştirme Sonrası Olay Yordamına farklı İki kodu birleştirme. fascioğlu 2 379 18/11/2015, 15:01 fascioğlu
Çözüldü Giriş-Çıkış işlmleri sonrası Günsonu Raporu hazırlamak. fascioğlu 5 494 25/10/2015, 22:57 fascioğlu


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya