outputto hatası alıyorum
Tarih
10/01/2017 16:12
Konu Sahibi
seckingbs
Yorumlar
10
Okunma
148
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.793
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Sponsor Reklam
sayın seckingbs,

ilk mesaja eklediğiniz örnek uygulamanızın içeriğinde yer alan veriler gerçek kişi bilgileri içerdiğinden dolayı onaylanmamıştır.

lütfen,
ilgili tablonuzdaki bilgilerin önce sonuçları görebilmek adına sadece birkaç kayda (4-5 kayda) düşürünüz),

ardından da,bu bilgileri uydurma farazi gerçek dışı bilgiler ile değiştirerek örneğinizi bu yeni hali ile konunuza dahil ediniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.793
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
sayın seckingbs,

bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak;

sorununuzun nedeninin,
Aktif Şikayetler adlı raporunuzun kaynağını oluşturan sorgunun hatalı yazılması olduğu görülmüştür.

Kod:
SELECT T_SIKAYET.TARIH, T_SIKAYET.SIKAYETID, T_SIKAYET.BASVURU_NO, T_SIKAYET.DURUM, T_SIKAYET.ILCE, T_SIKAYET.ADRES, T_SIKAYET.ADI_SOYADI, T_SIKAYET.TELEFON, T_SIKAYET.SIKAYET, T_SIKAYET.CEVAP_TARIHI, T_SIKAYET.CEVAP, T_SIKAYET.MAIL, T_SIKAYET.BOLGE, T_SIKAYET.ADET, T_SIKAYET.KAYNAK FROM T_SIKAYET WHERE (((T_SIKAYET.DURUM)="AKTİF") AND ((T_SIKAYET.BOLGE)=[Forms]![F_SIKAYET]![RAPOR_BOLGE])) ORDER BY T_SIKAYET.TARIH;


ilgili sorguyu yukarıdaki kodlar ile kullanarak deneyiniz.

ayrıca;

Kod:
DoCmd.OutputTo acOutputReport, "Aktif Şikayetler", acFormatPDF, yol, False


kod satırını yazınız.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.

Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.793
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Sponsor Reklam
sayın seckingbs,

işlemin gerçekleştiğine dair ilgili ekran görüntüleri aşağıdaki gibidir.

resim

resim

resim


bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Cevapla

seckingbs
Üye
Kullanici Avatari
Üye
S.... G....
4
1
18/12/2015
0
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
13/01/2017,08:17
(11/01/2017, 13:15)atoz112 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın seckingbs,

işlemin gerçekleştiğine dair ilgili ekran görüntüleri aşağıdaki gibidir.

resim

resim

resim


bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.

Teşekkür ederim. Yardımlarınız için yine bir kaç hata alıyorum ama idareten kullanmaya devam ediyorum. Benim programdan kaynaklı hatalar olabilir sanırsam.
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
4.793
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Sponsor Reklam
sayın seckingbs,

Alıntı:bir kaç hata alıyorum ama idareten kullanmaya devam ediyorum

ifadenize yönelik olarak;
bunu yazmak yerine,bu hataların ne olduğuna dair ayrıntılı açıklamalarını hatta olduğu esnadaki hallerini gösterecek şekilde ekran görüntülerini eklemeniz daha uygun olurdu.

böylece,hem bu hataları öğrenmiş olurduk hem de idare etmenize gerek kalmaksızın çözüm önerilerini birlikte bulmayı ve sorunları gidermeyi sağlardık.

elbette ki,belirtmekte fayda var.eğer ki bu bahsettiğiniz hatalar eklenen uygulamadan kaynaklıysa,bu açıklama geçerlidir.eğer konu başlığındaki sorununuz bu eklenen örnek ile çözüldüyse fakat bunun dışında yeni sorun söz konusu ise,siz de takdir edersiniz ki,Site Kuralları gereği her bir durum için YENİ KONU açmanız uygun olacaktır.teşekkürler.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Hesaplama Hatası Musti_55 1 107 11/01/2017, 11:42 atoz112
Exclamation Access Büyük Verilerde Sorgu Hatası aydogdu_115 8 312 19/12/2016, 19:56 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya