otopark ta çıkış yapıp kaldığı süreye göre fiyat hesaplatma
Tarih
17/03/2009 20:46
Konu Sahibi
akses1
Yorumlar
26
Okunma
6004
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



akses1
Üye
Kullanici Avatari
Üye
20
8
12/04/2009
0
Düzce
Ofis 2003
03/08/2016,14:56
Çözüldü 
acceste otopark yapmaya çalıştım çoğu bitti sayılır ama bundan sonra sı beni aşıyor gibi bana yardım edebilirmisinz buraya yüklüyorum bakarsanız sevnirim


Ek Dosyalar
.rar   otopark.rar (Dosya Boyutu: 3,05 MB / İndirme Sayısı: 92)
akses1, 12-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,19:11
Çözüldü 
Lütfen dosyanızı Araçlar/Veritabanı Hizmet..../Veritabanı Sıkıştır.... yapıp daha sonra Winrar ile En İyi derece sıkıştırma yapıp öyle ekleyin. 4.47 mb dan 3.06 mb boyuta indirdim.

Sorunuzda hiç detay yok bu halde kimse size pek yardımcı olamayacaktır. Problemleriniz ile ilgili madde madde detaya girmelisiniz. Hangi formda hangi kontroller vs.vs. belirtmeniz lazım.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


akses1
Üye
Kullanici Avatari
Üye
20
8
12/04/2009
0
Düzce
Ofis 2003
03/08/2016,14:56
Çözüldü 
Yukarıda belirttiğim gibi otopark veritabanı hazırlıyorum.

1) Arama kısımlarında sorun var.

2) Formlarda araç detaylı bilgi var. Onun içine tablo atayamıyorum. Yani bilgileri tablodan veremiyorum.

3) Formlarda ara var tabi ki de... Biraz çalışıyor ama tam görevini yapmıyor.

4) Fiyat kısmı var. Onu nasıl hesaplatacağımı bilmiyorum. Basit bi şeklini yapıp bana yollayabilir misiniz?

Mantığı kısaca söyleyeyim: Aratacağım ismi bulacak, ne kadar kaldıysa o kadar ücret ödeyecek.

Yardım ederseniz sevinirim...

[uyari]Forum Kurallarını  okursanız sevinirim. Özellikle de 2. maddeyi...[/uyari]
artık hata bahanelerini felan bırakıp bi yardım edebilip edemeyeceğinize bakarsanız sevinicem artık lütfen anlamadınzmı yani
akses1, 12-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Vallahi billahi son mesajınızı görmedim. Şu mesajınızı görmüş olsam 1 saattir sizin programınızla uğraşır mıydım?

İşte sizin gibilerin yüzünden insan yardım etmekten yoruluyor. Sizin gibiler insanı çileden çıkarıyor... Sizin gibiler insanın yardım etme şevkini kırıyor...

Hayır, yanlış bişey demiş olsam neyse ne... Size, zaten uymanız gereken "Kurallarımızı" hatırlattım. Önce TÜRKÇE konuşmayı öğrenin diye...

Gerçi bu saygısızlıkla öğrenmenize gerek yok. Orası da ayrı bi konu...

Siz benim amirim misiniz ki ben size bahane bulayım???

Siz kimsiniz ki ben size bahane bulayım?

Sizden bir özür bekliyorum... Yaptığınız şey tek kelimeyle AYIP...

Örneğinizdeki arama bölümü ile ilgili bölüm ekte.

Diğerleriyle de başka arkadaşlar ilgilensin. Ben sizin gibi saygı fakiri insanlara yardım edemiyorum, kusura bakmayın...
Şimdi yaşına baktım da, sen de haklısın kendi çapında.

Büyüğüne küçüğüne karşı nasıl konuşman gerektiğini evde öğretmezlerse, okulda öğretemezlerse, doğal olarak, forumlarda, tanımadığın bilmediğin, sadece nick'ten ibaret sandığın insanlara erkeklik yapma hakkını kendinde bulman gayet doğal...

Seni uyarma gereği bile duymuyorum... Çocuklukta olur böyle şeyler...

En küçük kardeşimin bile senden büyük olduğunu düşünecek olursak, dediğim gibi, sen de haklısın kendi çapında...

Annene, babana, öğretmenlerine ve arkadaşlarına karşı nasıl bir üslup kullandığın umrumda bile değil... Ancak bu forumun kuralları var. Ve sen üye olarak bu kurallara uymak zorundasın.

Zaten bunu sitemize üye olurken okudun ve o kuralların hepsini kabul ettin. Aksi takdirde forumumuza üye olamazdın...

Aynı hatırlatmayı tekrarlıyor ve seni forum kurallarına göre davranmaya davet ediyorum...


Ek Dosyalar
.rar   otopark_tdsharun.rar (Dosya Boyutu: 12,13 KB / İndirme Sayısı: 67)
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:19
Çözüldü 
Arkadaşım bende senin için birşeyler yapıyordum ama tsdharun hocamın dediği gibi,son mesajınızı görünce bende vazgeçtim,niye vazgeçtim onuda söyleyeyim,çünkü
sizin bir kere tablo ve ilişkileriniz berbat olmuş ve ilişki sıfır ,ee bu hali ile ne yapmak lazım öncelikle tablo ve lişkilerinizi düzenlemeniz lazım,bunu söylemekle başlıyacaktım,baktımki mesajınızda siz demişsinizki
"artık hata bahanelerini felan bırakıp bi yardım edebilip edemeyeceğinize bakarsanız sevinicem artık lütfen anlamadınzmı yani"
bu söze ne denir,madem yardım istiyorsun,madem güzel birşey çıksın istiyorsun,o zaman bu işi bilen ve sana yardım etmeyle ,seni güzel bir işler çıkarmana yardım edecek,öncelikle abilerine,sonra hocalarına biraz daha dikkatli davranman gerekmezmi, bak ben senin yaşının iki katından daha fazla yaştayım,ha bu demek değildir ki bizim dediğinizi hariyen uyacaksın ama ,bizden yardım istiyorsan uyacaksın ,neden uyacaksın çünkü güzel olsun istiyorsun,buda iyi değil ileride çook işler açar ve çok basit birşey olmuş yinede bu yazdıklarımızı dikkate alıp dediğimizi yapmak istersen önce seninşu accesse başlangıç derslerini ve tabol ile ilgişkiler bölümünü okumanı tavsiye ederim,ondan sonra abi tamam dersen gel ve inan sana harika birşeyler yaparız ama bizim dediğimi dikkate almak şartıyla ..okey kolay gelsin
Cevapla


okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Selamlar,
Access te görselliğe önem veren arkadaşlar
için bu örnek üzerinden konuşursak bir tavsiyem
olabilir :
Eklediğiniz grafik dosyalarını asla "Katıştırılmış"
olarak eklemeyin mutlaka "Bağlı" olrak belirleyin
ve grafik dosyalarınızı uygulamanızın bulunduğu
klasörde örneğin "Graph" adında bir alt klasörde
depolayın
Access, form her açıldığında grafik dosyasını belirtilen
yoldan okuyarak görüntüleyecektir. Graph dosyası
büyükse, "Loading İmage" benzeri bir dialog penceresini
devamlı olarak açacaktır.
Sadece tasarımda değil verilere bağlı fotoğraf bağlantısını
yoğun olarak kullanan arakadaşlar, dialog penceresini iptal
etmek için ekteki (benioku.txt) düzenlemeleri yapmalıdırlar
Kolay gelsin


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   

.txt   Beni Oku.txt (Dosya Boyutu: 913 Bayt / İndirme Sayısı: 40)
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 256 03/12/2016, 00:13 m_demir
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 330 30/11/2016, 12:01 donepezil
  açılır kutu secime göre yazı rengi ve sorgudan çağrılan ilişikli nesne (bit resmi) maras321 3 88 29/11/2016, 21:39 maras321
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 84 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya
  Sorgudaki değişime göre formda uyarı vermek mehmetb84 4 142 16/11/2016, 23:08 mehmetb84


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya