otomotik dört basamaklı sayı
Tarih
21/12/2010 12:32
Konu Sahibi
palmet
Yorumlar
2
Okunma
1090
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



palmet
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
42
02/02/2010
Denizli
Ofis 2003
17/11/2013,23:00
Çözüldü 
ekteki formda otomotik sayı veriyor yıllara göre çok güzel ancak 2010.1, 2010.2 şeklimde otomatik sayı atıyor sorum şu bu otomotik sayıyı 2010.0001 , 2010.0002 şeklinde yapabilirmiyiz teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   otomotikno.rar (Dosya Boyutu: 19,62 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,17:42
Çözüldü 
Sn palmet,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   otomotikno.rar (Dosya Boyutu: 20,93 KB / İndirme Sayısı: 20)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


palmet
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
42
02/02/2010
Denizli
Ofis 2003
17/11/2013,23:00
Çözüldü 
teşekkürler sağolun
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tarih ve saatten otomatik sayı üretme cagatay1234 6 230 11/09/2016, 10:19 atoz112
  Formda arama sayı ve metin değerine göre arama yapmak Kardeşpayı 3 320 19/06/2016, 12:07 atoz112
  koşula bağlı tarih ve sayı toplamı yapma Kardeşpayı 7 449 24/05/2016, 17:44 atoz112
  Veri girildikce rastgele otomatik sayı üretimi +/- sıkıntısı aveN 3 263 13/05/2016, 14:25 aveN
  Sayı Alanında Karakter Sınırlama notrino 6 374 10/05/2016, 09:22 notrino


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya