otomatik veri gösterme
Tarih
19/04/2011 16:04
Konu Sahibi
derzulya
Yorumlar
3
Okunma
1009
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



derzulya
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
23
09/03/2009
0
Zonguldak
Ofis XP
21/01/2012,17:32
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba..

ekteki dosyamda yapmak istediğim birşey var.. müşteriler tablomda müşterilerimin bilgileri mevcut... formda bir açılır menü ile müşterimi seçiyorum. müşterimi seçince diğer bilgilerini otomatik olarak formun herhangi bir yerinde nasıl gösterebilirim?


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 50,52 KB / İndirme Sayısı: 2)
derzulya, proud to be a member of AccessTr.neT since 09-03-2009.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Sizin için bir örnek hazırladım. Bu arada "dlookup olmadan" sözcüğünün arattırısanız bununla ilgili çok yararlı bir yazı bulacaksınız sitemizde... Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   vt1_DEMIRAL.rar (Dosya Boyutu: 31,21 KB / İndirme Sayısı: 19)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


derzulya
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
23
09/03/2009
0
Zonguldak
Ofis XP
21/01/2012,17:32
Çözüldü 
tam olarak istediğim şeydi mehmet abi teşekkürler. . dediğin aramayı yaapacam çünkü amacım öğrenmek.. program gerekliliğinden değil..yeni sorularım gelecek Img-grin
derzulya, proud to be a member of AccessTr.neT since 09-03-2009.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Bekliyoruz. olay gelsin. Artık repleri de esirgemezsiniz değil mi bizden. Ücreti replerle ödeşiyoruz Img-grin Img-grin Img-grin
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 240 Dün, 00:08 mbo69221088
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.719 07/12/2016, 12:31 donepezil
  Raporda yılı gösterme ertans 8 183 06/12/2016, 14:39 atoz112
  web sayfasının belli bir kısmını gösterme maras321 2 85 30/11/2016, 17:38 maras321
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 203 14/11/2016, 18:43 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya