otomatik veri getirme
Tarih
20/05/2009 11:50
Konu Sahibi
muhican
Yorumlar
4
Okunma
2371
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



muhican
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
18/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Accessle araç takip programı hazırlamaya çalışıyorum. Araçlal ilgili tabloda oluşturuduğum alanlar kodu, plakası, cinsi, markası, tipi, modeli ve kayıt yeri. Bazı araçların kod numarası yok, bazılarının da plakası yok. Oluşturduğum formla, aracın yaptığı işleri takip edeceğim, forma aracın kodunu girdiğimde plakası, cinsi, markası, tipi otomatik olarak gelsin istiyorum fakat bazı araçların kodu olmadığından plakasını girdiğimde cinsi, markası, tipi otomatik olarak getirtmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Liste kutusundan tek tek seçmek çok uzun sürüyor ve karışıklık yaratıyor.
muhican, 18-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Aradığınız cevaplar burada sayın muhican ...

http://www.accesstr.net/konu-dlookup-isl...ht=DLookup
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn. puletin, sanırım aşağıdaki konu

http://www.accesstr.net/konu-verileri-ot...tirme.html

Kod:
Me.REFERANS_ADI.Value = Me.REFERANS_NO.Column(1)
Me.MÜŞTERİ_ADI.Value = Me.REFERANS_NO.Column(2)


Cevapla

muhican
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
18/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:58
Çözüldü 
dLookUp ile olacak gibi yardımlarınız içn teşekkürler sn pulletin ve sledgeab
muhican, 18-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
06/11/2015,13:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
bunu daha önce biir çok kez işledik işte bu nedenden dolayı ben hep ado yada dao kullanın diyorum form boş gelir siz formda ki her hangi bir alana bir şey yazdığınızda ado yda dao çalışır ve sizin girdiğiniz verilere örnek olarak siz renault girdiniz renk olarak sarı model olarak scenic girdiniz bu verilere göre bir liste oluşturur sizde o listeden en uygunu tıklarsınız tıkladığınız kayda ait veriler formda boş bıraktığınız alanlara girilir
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 19 3.915 05/01/2017, 00:20 donepezil
  Seçilen Değere Göre Veri Getirme hk Serkan Çevik 4 164 22/12/2016, 21:47 alpeki99
  Rapora döküman getirme işlemi fatihkara 13 392 19/12/2016, 17:48 atoz112
  Mesaj Kutusuna Özel Formatlı Metin Kutusu Verisini Getirme Hk. rknbrlz 2 105 19/12/2016, 14:07 rknbrlz
  Form üzerine değer getirme ve hesaplama yaptırma fatihkara 20 635 15/12/2016, 12:15 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya