otomatik tıklama
Tarih
14/08/2012 17:39
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
4
Okunma
1181
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
kadir geceniz mubarek olsun
hwnd özelliklerini kullanarak Access ile otomatik tıklama programı yaptım
ilgilenen varsa ekleyebilirim
@benbendedeilem
Cevapla


chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
24/11/2016,13:02
otomatik tıklama derken? linke mi tıklıyor, tam olarak özelliği nedir?
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
ekranın istediğiniz herhangi bir yerine veya yerlerine
istediğiniz zaman aralıklarıyla
istediğiniz kadar tıklama yaptırıyorsunuz
yani kaç yere
hangi sırayla
kaç milisaniye aralıkla
kaç kez tıklanacaksa ayarlayıp
başlatıyorsunuz
program bir iki saat sonra onbinlerce tıklamayı siz yokken tamamlamış oluyor
ne işe yaraycağı hayal gücünüze kalmış
@benbendedeilem
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:10
ben şahsen bakmak isterim hocam,ekleyin veya bir şekilde gönderin
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Biraz elini yüzünü düzeltip ekleyeyim
biraz vakit alabilir
@benbendedeilem
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya