Otomatik tarih atama
Tarih
09/06/2010 21:58
Konu Sahibi
Kaçak
Yorumlar
6
Okunma
4505
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Kaçak
Üye
Kullanici Avatari
Üye
16
7
08/06/2010
0
Adana
Ofis 2003
22/10/2015,08:54
Çözüldü 
Arkadaşlar tbalomda tarih diye bi alan var ,, bu alana otomatik tarih atayıbilirmiyim ,
Kaçak, 08-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
alanın varsayılan değerine
Date$()
yazmanız yeterli
sanırım 5 saniye daha hızlıyım Img-grin
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,17:42
Çözüldü 
Sn Kaçak

Daha önce bir soru sordunuz ve sorunuza cevaplar aldınız.

İlgili konu ile ilgili bir geri dönüş yapmadınız. Sorunlarınız haledildiği zaman geri dönüş yapıp konunun kapatılması gerekir.Şimdi yeni bir konu açıyorsunuz ve herhangi bir ekleme yapmamışsınız. Bu şekilde yardımcı olamayız. Sorularınızla birlikte çalıştığınız örneği eklemeniz gerekir.
Please return your positive or negative ...
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:30
Çözüldü 
Sn horozufuk hocama ilave olarak, konu açmadan önce site içerisinde arama yapmanız gerektiğini de hatırlatmak isterim. Arama yapmanız halinde birden fazla örnek bulabilirdiniz.Img-grin
Cevapla


Kaçak
Üye
Kullanici Avatari
Üye
16
7
08/06/2010
0
Adana
Ofis 2003
22/10/2015,08:54
Çözüldü 
horozufuk - öncelikle teşekür ediyorum ilgilendiğiniz için bundan önceki açtığım konuda istediğimi alamadım bu yüzden de istemiyerek te olsa vazgeçmek zorunda kaldım . Yani bu yüzden de konu orda öylece kaldı . Bu kusurumdan dolayı özür diliyorum .
mustafa_atr , Teşekürler

Aynı anda denedim yapamadım Tarihin hemen yanına saat bilgisini nasıl ekliyebilirim
Kaçak, 08-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Metin Kutunuzun Biçim Özelliğini Genel Tarih olarak ayarlayınız
Varsayılan Değerine de
=Now() Yazınız...
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.708 6 saat önce donepezil
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 277 03/12/2016, 00:13 m_demir
  İki Tarih Arası Rapor oluşturma Erhan Altay 9 646 10/10/2016, 11:08 atoz112
  bağımsız değişken oluşturma ve bağımsız değişkene değer atama drdeliTR 4 193 09/10/2016, 18:37 atoz112
  Buton ile tabloya tarih eklemek mehmet8x 2 179 08/10/2016, 18:17 mehmet8x


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya