Otomatik tarih atama
Tarih
09/06/2010 21:58
Konu Sahibi
Kaçak
Yorumlar
6
Okunma
4578
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Kaçak
Üye
Kullanici Avatari
Üye
16
7
08/06/2010
0
Adana
Ofis 2003
22/10/2015,08:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar tbalomda tarih diye bi alan var ,, bu alana otomatik tarih atayıbilirmiyim ,
Kaçak, 08-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
alanın varsayılan değerine
Date$()
yazmanız yeterli
sanırım 5 saniye daha hızlıyım Img-grin
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn Kaçak

Daha önce bir soru sordunuz ve sorunuza cevaplar aldınız.

İlgili konu ile ilgili bir geri dönüş yapmadınız. Sorunlarınız haledildiği zaman geri dönüş yapıp konunun kapatılması gerekir.Şimdi yeni bir konu açıyorsunuz ve herhangi bir ekleme yapmamışsınız. Bu şekilde yardımcı olamayız. Sorularınızla birlikte çalıştığınız örneği eklemeniz gerekir.
Please return your positive or negative ...
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sn horozufuk hocama ilave olarak, konu açmadan önce site içerisinde arama yapmanız gerektiğini de hatırlatmak isterim. Arama yapmanız halinde birden fazla örnek bulabilirdiniz.Img-grin
Cevapla

Kaçak
Üye
Kullanici Avatari
Üye
16
7
08/06/2010
0
Adana
Ofis 2003
22/10/2015,08:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
horozufuk - öncelikle teşekür ediyorum ilgilendiğiniz için bundan önceki açtığım konuda istediğimi alamadım bu yüzden de istemiyerek te olsa vazgeçmek zorunda kaldım . Yani bu yüzden de konu orda öylece kaldı . Bu kusurumdan dolayı özür diliyorum .
mustafa_atr , Teşekürler

Aynı anda denedim yapamadım Tarihin hemen yanına saat bilgisini nasıl ekliyebilirim
Kaçak, 08-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Metin Kutunuzun Biçim Özelliğini Genel Tarih olarak ayarlayınız
Varsayılan Değerine de
=Now() Yazınız...
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 152 15/01/2017, 12:43 usescrt
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 19 3.901 05/01/2017, 00:20 donepezil
  İki Tarih Arası Rapor Hatası m_demir 14 275 24/12/2016, 23:03 m_demir
  İki Tarih Arası Hk. Serkan Çevik 2 110 24/12/2016, 20:24 Serkan Çevik
  İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 20 581 23/12/2016, 12:11 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya