Otomatik güncelleme
Tarih
19/03/2012 10:09
Konu Sahibi
blake33
Yorumlar
7
Okunma
1723
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



blake33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
56
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
06/04/2016,10:12
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar yaptığım programda nöbet listelerine isimleri girdiğinde otomatik olarak yan tarafta güncellemesini istiyorum mümkün mü acaba
Ek Dosyalar
Röntgen.rar
blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla


haytacan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
4
18/04/2011
0
Adana
Ofis 2007
05/01/2016,18:23
Çözüldü 
güncelleme aylara göremi olacak yoksa sıralar sabir olduğunda kendisi günlere göemi atacak yani 1 ali 2 veli 3 cemal 4 ayşe 5 ali 6 veli 7 cemal 8 ayşe ..... böyle devam mı etsin günler
Cevapla


blake33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
56
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
06/04/2016,10:12
Çözüldü 
siz hazırladığım örneğe baktınız mı orada aylar var nöbet listeleri orada o güne isim girdiğimde yan tarafta otomatik olarak değer değişmesini istiyorum
blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
ben yardım etmek isterim
ama şimdiye kadar yaptıklarını silbaştan düşünmelisin
bir tablo olmalı personel id leri ve isimleri ve diğer alanlar --> personel tablosu
birde tarih ve personel id leri olan --> nöbet tablosu
sonra formda kimin hangi gün kaç nöbet yazıldığını gösteren metin kutularına şunu yazmalısın

Me.metin1 = Nz(DLookup("[alan_adı]"; "tablo_adı"; "kriterler"), 0)
@benbendedeilem
Cevapla


blake33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
56
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
06/04/2016,10:12
Çözüldü 
bana bu konuda küçük bir örnek gösterirmisin kardeş
blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla


blake33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
56
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
06/04/2016,10:12
Çözüldü 
kardeş çok uğraştım ama personel ıd leri nasıl yapcam bana bu konuda birazcık yardım edermisin
blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.712 Dün, 12:31 donepezil
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 182 15/11/2016, 12:08 ask200075
  Access mysql evet/hayır alan güncelleme sorunu ozguryasin 1 2.079 16/09/2016, 22:34 ozguryasin
  Ürün Satış Birimi ADET ise otomatik kaydedip bir sonraki Combobox'a geçmesini sağlama hasanak2 5 222 16/09/2016, 11:00 atoz112
  Tarih ve saatten otomatik sayı üretme cagatay1234 6 230 11/09/2016, 10:19 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya