Skip to main content

AccessTr.neT


Örnek Uygulama,Yorumlarınız

Örnek Uygulama,Yorumlarınız

#1
Merhaba,

Tavsiyelerinize uyarak çalışmayı birazdaha geliştirdim.
değerli yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum Img-grin
.rar MIY_Portfoy.rar (Dosya Boyutu: 214,87 KB | İndirme Sayısı: 202)
select * from mutluluk,
Cevapla
#2
Yorum yapn dediğiniz için yazıyorum. Umarım olumlu karşılarsınız.
1. Öncelikle açılışınız kullanıcının işini kolaylaştırır türden değil. Bu uygulamada kayıtlı olanları bilmeden nasıl bir isim yazılıp arama yaptırılabilinir ki? Bu nedenle bir açılış formu hazırlamanızı ve oradan ilgili formlara ulaşılmasını sağlamanızı, açılışta çıkan arama ekranına da buradan gidilmesini tavsiye ederim.
2. Arama ekranından sonra gelen formda altta bir listeniz var. Buradan seçim yapıldığında üstteki bölüme bilgilerin gelmesindeki espiriyi anlayamadım. Zaten alt formda liste halinde tüm bilgiler mevcut(eksik olanlarıda ekleyebilirsiniz). Bunun yerine bir liste kutusu yerleştirerek sadece yetkililerin isimlerini listelemenizi ve buradan tıklanan kaydın getirilmesini sağlamanızı tavsiye ederim.

Başta da söylediğim gibi umarım yazdıklarıma kızmak yerine olumlu birer eleştiri olarak kabul edersiniz. Kolay gelsin.
Cevapla
#3
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. kesinlikle yanlış anlamam bir önceki yorumlarınız sayesinde en azınsan kendimce tasarım ve raporlama açısından çalışmanın daha iyi bir hale geldiğini düşüyorum.

Programla ilgili olarak aslında hata bende uygulamnın içeriği ile ilgili bilgi vermem gerekirdi.

Uygulamanın amacı zaten mevcut olan bu verileri her kullanıcı ayrı ayrı excellde tutuyor bunu tek bir veritabanında toplayarak tüm yöneticilerin portfoy takibini yapabilmek. arama ekranından sonra gelen ekranda iki tablo birbirine bağlı ve ana tabloda yer alan firmanın birden fazla yetkilisi mevcut. üsteki bölümde altan hangi satırı seçersenin o firmaya ait yetkili bilgileri geliyor aynı zamanda yetkili ekleme silme veya güncelleme işlemi yapılabiliniyor.



(19/05/2010, 23:47)BlackEagle yazdı: 1. Öncelikle açılışınız kullanıcının işini kolaylaştırır türden değil. Bu uygulamada kayıtlı olanları bilmeden nasıl bir isim yazılıp arama yaptırılabilinir ki? Bu nedenle bir açılış formu hazırlamanızı ve oradan ilgili formlara ulaşılmasını sağlamanızı, açılışta çıkan arama ekranına da buradan gidilmesini tavsiye ederim.

Bu tavsiyenizi anlıyamadım açıkçası. Menü değilde Anasayfa ekranı şeklinde bir form mu yapmam daha iyi olur yani ?
select * from mutluluk,
Cevapla
#4
Evet kesinlikle öyle düşünüyorum. Bu arada önce yazmayı unuttum. Emek ve uğraşlarınız için sizi kutluyorum. Ayrıca çalışmanızı bizimle paylaştığınız içinde teşekkürler..
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task