ölçüt ifadesinde veri türü uyuşmazlığı. hatası?
Tarih
22/12/2009 11:56
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
11
Okunma
9640
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.263
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar tablo yapma sorgusu oluşturuyorum ama

ölçüt ifadesinde veri türü uyuşmazlığı.

uyarısını veriyor. hatam nerede?


Ek Dosyalar
.rar   Kopyası Personel Sayısı.rar (Dosya Boyutu: 115,39 KB / İndirme Sayısı: 31)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
13/01/2017,16:37
Çözüldü 
Lütfen Access 2002-2003 formatında ekleyin.

Büyük ihtimalle, Sayı tipinde bir alana metin atamaya çalışıyorsunuzdur.
Yani verinin tipiyle, atamaya çalıştığınız değerin tipi farklıdır.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

arzuu
desire
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
341
17/02/2009
-
Ofis XP
24/04/2010,10:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
giren kullanici ,düzeltme tipi,islem aciklama arada boşluk olmaması lazım.alan adları değiştirmeniz gerekiyo.

http://www.accesstr.net/konu-yapilmamasi...talar.html
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.263
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:13
Çözüldü 
1. mesajda 2003 formatına çevrilmiş halini ekledim. hep unutuyorum çevirmeyiImg-grin
sayın arzuu hanım;
hatayı toplam satırını açınca yapıyor. toplamı açmayınca sorun yok.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
IIF kullanımında bir yanlışlık var sanki IIF(ŞART, Doğru ise, Yanlış ise) olması gerekmiyor mu? Sizde sanki bir tane fazladan eklenilmiş.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.263
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:13
Çözüldü 
sanırım sorunu tespit ettim. sorun "Degis Kullanici" alanından kaynaklanıyor. onu kaldırınca problem ortadan kalktı. fakat benim o alanada ihtiyacım var.
"Degis Kullanici" alanında boş veriler var. problem bundan çıkıyor sanırım. bunu nasıl aşarım?
---------------

sayın alpeki99;
şart kısmı Left([Giren Kullanici];1)='U';
doğru ise Right([Giren Kullanici];Len([Giren Kullanici])-3);
yanlış ise Right([Giren Kullanici];Len([Giren Kullanici])-2)
burada yanlışlık varmı ki?
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Accessten excel bağlantısı ile veri alırken parola hatası. Mecnun24 8 229 02/01/2017, 20:11 Mecnun24
  Listede farklı bir tabloyu çoklu ölçüt olarak kullanmak. nightashes 2 109 01/01/2017, 01:05 nightashes
  İki Tarih Arası Rapor Hatası m_demir 14 274 24/12/2016, 23:03 m_demir
  Birleştirme sorgusunda sayı formatı hatası Mecnun24 8 239 15/12/2016, 16:39 atoz112
  "Block if without end if" hatası hakkında Mesut Kaytan 10 276 13/12/2016, 22:47 Mesut Kaytan


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya