ölçüt ifadesinde veri türü uyuşmazlığı. hatası?
Tarih
22/12/2009 11:56
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
11
Okunma
9367
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.241
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:34
Çözüldü 
arkadaşlar tablo yapma sorgusu oluşturuyorum ama

ölçüt ifadesinde veri türü uyuşmazlığı.

uyarısını veriyor. hatam nerede?


Ek Dosyalar
.rar   Kopyası Personel Sayısı.rar (Dosya Boyutu: 115,39 KB / İndirme Sayısı: 31)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
Lütfen Access 2002-2003 formatında ekleyin.

Büyük ihtimalle, Sayı tipinde bir alana metin atamaya çalışıyorsunuzdur.
Yani verinin tipiyle, atamaya çalıştığınız değerin tipi farklıdır.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


arzuu
desire
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
341
17/02/2009
-
Ofis XP
24/04/2010,10:04
Çözüldü 
giren kullanici ,düzeltme tipi,islem aciklama arada boşluk olmaması lazım.alan adları değiştirmeniz gerekiyo.

http://www.accesstr.net/konu-yapilmamasi...talar.html
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.241
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:34
Çözüldü 
1. mesajda 2003 formatına çevrilmiş halini ekledim. hep unutuyorum çevirmeyiImg-grin
sayın arzuu hanım;
hatayı toplam satırını açınca yapıyor. toplamı açmayınca sorun yok.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:59
Çözüldü 
IIF kullanımında bir yanlışlık var sanki IIF(ŞART, Doğru ise, Yanlış ise) olması gerekmiyor mu? Sizde sanki bir tane fazladan eklenilmiş.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.241
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:34
Çözüldü 
sanırım sorunu tespit ettim. sorun "Degis Kullanici" alanından kaynaklanıyor. onu kaldırınca problem ortadan kalktı. fakat benim o alanada ihtiyacım var.
"Degis Kullanici" alanında boş veriler var. problem bundan çıkıyor sanırım. bunu nasıl aşarım?
---------------

sayın alpeki99;
şart kısmı Left([Giren Kullanici];1)='U';
doğru ise Right([Giren Kullanici];Len([Giren Kullanici])-3);
yanlış ise Right([Giren Kullanici];Len([Giren Kullanici])-2)
burada yanlışlık varmı ki?
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  OLE server or ActiveX Control hatası temre 4 129 05/12/2016, 22:44 ozanakkaya
  İfade türü uyuşmazlığı nightashes 3 66 05/12/2016, 19:07 nightashes
  Parametre girin hatası nightashes 3 56 04/12/2016, 23:07 Mesut Kaytan
  method or data hatası murat dikme 7 111 02/12/2016, 19:04 murat dikme
  Sms Göndermede Port Hatası kadirdursun 4 186 28/11/2016, 14:23 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya