Ödeme Sayfası
Tarih
25/04/2010 03:26
Konu Sahibi
zgrkaralar
Yorumlar
10
Okunma
2171
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



zgrkaralar
Zgrkaralar
Kullanici Avatari
Üye
10
2
24/04/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
27/12/2013,15:07
Çözüldü 
Merhabalar;

Ufak capta bir program yapıyorumda bunun için ödeme sayfası yapmaya calışıyorum ancak sorun yaşıyorum yanı bir öğrenciyi seçtiğimde belirtiğim yerler o tablodan gelip deyit etmek istiyorum. Ve onu yeni tablodada kaydetmek.

Örnek dosyayı 2002-2003 formatında yüklüyorum. Office2007 kullanıyorum ama yardim etmek isteyen herkes baksın diye 2003 formatinda yayınlıyorum.

Şimdiden Teşekkürler Accesstr.net ailesi


Ek Dosyalar
.rar   yardım.rar (Dosya Boyutu: 14,78 KB / İndirme Sayısı: 14)
zgrkaralar, 24-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.738
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:16
Çözüldü 
Böyle sanki daha kullanışlı olur gibi..Bir inceleyin isterseniz.


Ek Dosyalar
.rar   yardım_2010-04-25.rar (Dosya Boyutu: 17,38 KB / İndirme Sayısı: 24)
Cevapla


zgrkaralar
Zgrkaralar
Kullanici Avatari
Üye
10
2
24/04/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
27/12/2013,15:07
Çözüldü 
(25/04/2010, 10:19)ercansahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle sanki daha kullanışlı olur gibi..Bir inceleyin isterseniz.

Teşekkürler ercan bey güzel düşünülmüş ancak bir sorum olacak o alt taraf için ödeme ödeme tarihi diyor ya orayı takvimle seçtirmek için ne yapabilirim ? Ne kullanabilirim bir tavsiyeniz varmı.?

Mod arkadaş kusura bakmasın ziplemediğimiz için o ayrıntıyı atlamışım bir an gecenın o saatı.
zgrkaralar, 24-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.738
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:16
Çözüldü 
Alt Formu sürekli form haline getirip istediğiniz takvim olayını gerçekleştirebilirsiniz.Nasıl olacağı ile ilgili ise "Takvim" yazarak sitemizde araştırın, birçok örnek bulacaksınız. Kolay gelsin.
Cevapla


zgrkaralar
Zgrkaralar
Kullanici Avatari
Üye
10
2
24/04/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
27/12/2013,15:07
Çözüldü 
(25/04/2010, 12:45)ercansahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alt Formu sürekli form haline getirip istediğiniz takvim olayını gerçekleştirebilirsiniz.Nasıl olacağı ile ilgili ise "Takvim" yazarak sitemizde araştırın, birçok örnek bulacaksınız. Kolay gelsin.

Daha farklı birşey geliştirdim Ercan hocam oraya. o alt forumda ödeme sayfasına ödeme miktarını toplatıp yukarda belirtebilirmiyim işte bu zamana kadar olan ödemelerınız diye.

Denetim kaynağına: "=[odeme]+[odeme1]" diye yapıp kutular arasında cektirebiliyorumda tablodaki o sütündaki toplam satıları nasıl toplatabilirim. Bu konuda araştırma yaptım ancak ele gelir birşey bulamadım bana bir yol gösterebilirmisiniz?.

Ne kullanabilirim ne yapabilirim=)
zgrkaralar, 24-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.738
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:16
Çözüldü 
Buyrun,inceleyin lütfen..


Ek Dosyalar
.rar   yardım_2010-04-25(1).rar (Dosya Boyutu: 17,59 KB / İndirme Sayısı: 18)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Exclamation Kayıt tarihi ,aidat tarihi ve ödeme tarihine göre sorgu oluşturma uguruygar 5 437 25/04/2016, 00:48 uguruygar
Çözüldü veri sayfası görünümünde tablodan kayıt çağırmak mehmetb84 2 332 17/03/2016, 14:28 mehmetb84
Çözüldü Rapor Sayfası ile İlgili notrino 1 276 17/03/2016, 11:16 Allback
Çözüldü Access te 2010 da veri erişim sayfası nasıl oluşturulur. fatihozell 2 281 12/01/2016, 15:12 fatihozell
Çözüldü Müşteri Ödeme İşlemleri fascioğlu 11 904 13/11/2015, 21:35 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya