Ödeme Belgesi
Tarih
16/02/2011 20:47
Konu Sahibi
emel06
Yorumlar
8
Okunma
2712
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



emel06
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
55
01/11/2010
27
Ankara
Ofis 2003
23/10/2011,01:25
Çözüldü 
slm.

arkadaşlar, başka bir sitede çok ihtiyacım olan ödeme belgesi programı buldum deyim yerinde ise gökte ararken yerde buldum. ben bu işi excelde halediyordum bu benim için çok iyi oldu.
Arkadaşlar alpeki99 hocanın (AFAD) örneğini bu bulduğum programa monte etmeyi başaramadım alpeki99 hocanın (AFAD) örneği tam bu programa göre ama ben çok uğraşmama rağmen olmadı. Eğer bu olursa yılalara göre çalışma imkanım olacakki çok süper olur. Bu konuda bana yardım edebilirmisiniz?

Teşekkürler
Selamlar.


Ek Dosyalar
.rar   muhasebe.rar (Dosya Boyutu: 258,84 KB / İndirme Sayısı: 82)
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.977
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:11
Çözüldü 
Programınızı AFAD'a ben uyarlayabilirim sizin için ancak programınızı FE ve BE olarak ikiye bölmeniz gerekiyor. Bu şekilde çalışmanız gerektiğini belirtmem lazım.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


emel06
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
55
01/11/2010
27
Ankara
Ofis 2003
23/10/2011,01:25
Çözüldü 
slm.
tamam hocam öyle yapabilirmisiniz.

çok tşk.
selamlar.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.977
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:11
Çözüldü 
İlerleyen saatlerde projenizi eklerim konuya.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.977
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:11
Çözüldü 
Birkaç deneme yaptım düzgün çalışıyor gibi. Eğer bir hata ile karşılaşırsanız tekrar çekinmeden soru sorabilirsiniz.

Şu anda Deneme isimli bir firma oluşturdum. Bu firmanın 2011 çalışma yılı içerisinde sizin programınızdaki kayıtlar mevcut durumda.

DataGenel içinde yer alan Data.mdb dosyasındaki tabloların içini temizledim. Yeni bir firma ve/veya dönem açtığınızda DataGenel içindeki dosyası o klasöre kopyalayacak.


Ek Dosyalar
.rar   AccessTrAFAD.rar (Dosya Boyutu: 317,16 KB / İndirme Sayısı: 93)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


emel06
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
55
01/11/2010
27
Ankara
Ofis 2003
23/10/2011,01:25
Çözüldü 
slm.
hocam firmalar klasörünü c klasörüne koydum geçerli yol değil hatası verdi. Bu klasörü nereye koymam gerekir. Muhasebe.mdb masaüstünde.
Tşk.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Exclamation Kayıt tarihi ,aidat tarihi ve ödeme tarihine göre sorgu oluşturma uguruygar 5 437 25/04/2016, 00:48 uguruygar
Çözüldü Müşteri Ödeme İşlemleri fascioğlu 11 904 13/11/2015, 21:35 atoz112
Çözüldü Ödeme tutarının Kasaya aktarma işlemi fascioğlu 2 549 15/10/2015, 03:29 fascioğlu
Çözüldü Ödeme Formunda sadece tl yada euro girince sorun celilpartal 6 712 12/08/2015, 11:37 celilpartal
Çözüldü Taksitlendirme ve Ödeme İşlemi Nasıl Yapılmalı ? Metehan_07 1 927 02/06/2015, 16:43 SCavusoglu


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya