metni sayıya göre sırala
Tarih
17/03/2011 11:03
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
1166
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iyi günler arkadaşlar
bir tabloda bir alanımız var
ilk karakterleri sayı olan bu alanımız metin türünde
fakat listelediğimizde bu baştaki rakamlara göre sıralnmasını istiyoruz
bu durumda
11
111
22
333
gibi rakmlar 4 ,5 ,6 dan önce geliyor
bu durumda nasıl yapmalıyız
listenin sorgu kısmına ne yazmalıyız
teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   metni sayıya göre sırala.rar (Dosya Boyutu: 9,5 KB / İndirme Sayısı: 7)
@benbendedeilem
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.030
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,20:07
Çözüldü 
Sayın Accessman;
Listeleyeceğiniz Sokaklar içibn aşağıdaki sorguyu kullanabilirsiniz.
Kolay Gelsin.

SQL Code
SELECT Tablo1.sokaklar, Val([sokaklar]) AS Sno FROM Tablo1
ORDER BY Val([sokaklar]);


Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çok teşekkürler
ellerinize sağlık
@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 289 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 207 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 215 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 167 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe Göre Toplamlar Görüntüleme Serkan Çevik 3 94 10/01/2017, 22:02 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya