metin kutusundaki veriye göre komut butonu gösterme
Tarih
01/05/2012 20:16
Konu Sahibi
sametx20
Yorumlar
6
Okunma
1718
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
bişey daha takıldı aklıma da mesela T.C. kimlik noyu girdim veriler sıralandı ileri butonu oraya çıksın istiyorum onu nasıl yapabilirim. textbox değiştiğinde olayına butonun enabled ini true mu yapıcam..
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.045
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:13
Çözüldü 

Visual Basic Code
if isnull(Metin75) then
komut123.visible=false
else
komut123.visible=true
end if

Cevapla


sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
bu kodu formun hangi olayına yazmalıyım?
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:59
Çözüldü 
Ne zaman kullanmak istiyorsanız o olayın kodunda kullanacaksınız.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
MERHABA...
ben sorunu anlatamadım galiba
örneğin müşteri T.C kimlik numarasını giricem eğer öyle bir kayıt var ise buton aktif olucak Img-grin

resim
(resim boyutu 2mb dan çok olduğu için siteden upload edemedim o yüzden farklı siteden yaptım)
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.045
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:13
Çözüldü 
tc kimlik numarası yazdığın metin kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına yaz
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda yılı gösterme ertans 8 183 06/12/2016, 14:39 atoz112
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 192 06/12/2016, 03:07 maras321
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 287 03/12/2016, 00:13 m_demir
  web sayfasının belli bir kısmını gösterme maras321 2 85 30/11/2016, 17:38 maras321
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 339 30/11/2016, 12:01 donepezil


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya