metin kutusundaki veriye göre arama
Tarih
30/04/2012 23:32
Konu Sahibi
sametx20
Yorumlar
5
Okunma
1402
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhabalar..
resimde görüldüğü gibi textboxa girilen veriyi başka tablodan çekmeliyim.açılan kutuyla deniyorum olmuyor en alttaki seçenek gelmiyor..metin kutusuyla yapmak için biraz kod gerekli galiba

resim



Ek Dosyalar
PROJEÖDEVİ.rar

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.177
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:52
Çözüldü 
Metin kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına aşağıdaki kodu ekle

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
Me.Metin71 = DLookup("[Adı]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Me.Resim1.Picture = DLookup("[müsteriresim]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin73 = DLookup("[soyadi]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin75 = DLookup("[evtel]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin74= DLookup("[ceptel]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin76= DLookup("[adres]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")


Cevapla

sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çok teşekkür ederim.peki girdiği T.C. kimlik no yoksa ozaman ne yapmalıyım?
Cevapla

sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
girdiğimiz T.C Kimlik no yoksa resim çağırtma satırında hata veriyor ona if li bir kod mu yazmak gerek acaba??
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.177
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:52
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(01/05/2012, 18:49)sametx20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: girdiğimiz T.C Kimlik no yoksa resim çağırtma satırında hata veriyor ona if li bir kod mu yazmak gerek acaba??
2. mesajdaki kodun en üstüne
on error resume next
kodu ekle.
Cevapla

sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
Sn. ozanakkaya sayenizde projemim %80 nini tamamladım sağolun
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  metin kutusuna girilen ilk karakterin silinmesi slayerrrrr 4 80 3 saat önce slayerrrrr
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 237 Dün, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 178 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Metin Kutusu Hk. Serkan Çevik 2 68 12/01/2017, 20:28 Serkan Çevik
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya