metin kutusundaki veriye göre arama
Tarih
30/04/2012 23:32
Konu Sahibi
sametx20
Yorumlar
5
Okunma
1390
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
merhabalar..
resimde görüldüğü gibi textboxa girilen veriyi başka tablodan çekmeliyim.açılan kutuyla deniyorum olmuyor en alttaki seçenek gelmiyor..metin kutusuyla yapmak için biraz kod gerekli galiba

resim



Ek Dosyalar
PROJEÖDEVİ.rar
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.023
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:11
Çözüldü 
Metin kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına aşağıdaki kodu ekle

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
Me.Metin71 = DLookup("[Adı]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Me.Resim1.Picture = DLookup("[müsteriresim]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin73 = DLookup("[soyadi]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin75 = DLookup("[evtel]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin74= DLookup("[ceptel]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin76= DLookup("[adres]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")

Cevapla


sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
çok teşekkür ederim.peki girdiği T.C. kimlik no yoksa ozaman ne yapmalıyım?
Cevapla


sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
girdiğimiz T.C Kimlik no yoksa resim çağırtma satırında hata veriyor ona if li bir kod mu yazmak gerek acaba??
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.023
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:11
Çözüldü 
(01/05/2012, 18:49)sametx20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: girdiğimiz T.C Kimlik no yoksa resim çağırtma satırında hata veriyor ona if li bir kod mu yazmak gerek acaba??
2. mesajdaki kodun en üstüne
on error resume next
kodu ekle.
Cevapla


sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
Sn. ozanakkaya sayenizde projemim %80 nini tamamladım sağolun
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  kayıtlarda arama yoluyla orantı kurarak hesap yapma mehmetb84 18 376 Dün, 17:13 mehmetb84
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 256 03/12/2016, 00:13 m_demir
  Listede arama yapılanın seçimi aktif olması raburabu 3 93 01/12/2016, 08:42 raburabu
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 330 30/11/2016, 12:01 donepezil
  açılır kutu secime göre yazı rengi ve sorgudan çağrılan ilişikli nesne (bit resmi) maras321 3 89 29/11/2016, 21:39 maras321


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya