Metin Kutusuna Girilen SQL Sorguyu Gosterme
Tarih
30/04/2009 15:30
Konu Sahibi
dengesiz
Yorumlar
34
Okunma
7357
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



dengesiz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
08/04/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaslar merhaba forumu inceledim fakat aradigimi bulamadim.

Durum sundan ibaret forum da bir adet metin kutusu var ve bu metin kutusuna girilen Sql cumleyi sanki sorgu da ki Sql yaziyormusuz gibi bize bilgileri gostermesini istiyorum nasil yapabiliriz ?

Saygilarimla.
нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α
Cevapla

okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Biraz daha açarmısınız. Sql Cümlesini metin kutusunda göstermek ve gerektiğinde oradan kullanmak gibi mi ( Sql cümle-sorgu arşivi gibi mi )
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

dengesiz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
08/04/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayin okileturc Forma bir adet metin kutusu ekledim oraya yazdigim Sql sorgunun gosterilmesini istiyorum yani sonucunun, sanirsam aydinlatici olmustur
нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
13/01/2017,16:37
Çözüldü 
Öncelikle amacınızı söylerseniz daha kolay yardımcı olabilir,
belki farklı çözümler önerebiliriz size.

Tam olarak ne yapmak istediğinizi söyleyin lütfen.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

dengesiz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
08/04/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Yani nasil anlatabilirim bilmiyorum ama en acik sekli soyle olur
Sorguyu formdaki metin kutusundan yapmak istiyorum ben yazdigimda sonuclari gostersin ornek metin kutusuna
Select * from tablo1
yazdigimda form uzerinde ben bunun sonucunu gorebiliyim.
нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α
Cevapla

okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Doğru mu anladık bilemiyorum şunu bir incelermisiniz
Kolay gelsin

Güncelleme : bir de temizleme butonu koydum


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 15,69 KB / İndirme Sayısı: 59)
.rar   vt1_1.rar (Dosya Boyutu: 15,68 KB / İndirme Sayısı: 54)
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 22 7 saat önce siyahca
  metin kutusuna girilen ilk karakterin silinmesi slayerrrrr 4 89 17/01/2017, 14:27 slayerrrrr
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 249 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 188 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Metin Kutusu Hk. Serkan Çevik 2 70 12/01/2017, 20:28 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya