metin kutusu sekme dizini sorunu
Tarih
04/02/2010 16:43
Konu Sahibi
fox35
Yorumlar
4
Okunma
1479
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



fox35
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
120
30/04/2009
İzmir
Ofis 2003
26/07/2015,23:08
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba;
eklediğim örnekte "kart no" alanında giriş maskesi var 4 haneli rakam olabilir "kart no" alanı güncellendikten sonra mouse yada tab tuşunu kullanmadan sıradaki alanı yani ADI alanını güncelleyebilir miyiz?


Ek Dosyalar
.zip   fox.zip (Dosya Boyutu: 11,55 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla


Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
kart no alanına 4 haneli değeri girmek için giriş maskesi bölümüne 0000 yaz
sayıdan başka değer girmene de izin vermez böylelikle. sonrasında kart no alanının otomatik sekme özelliğini evet yap. böylelikle değeri girdiğin zaman adı alanına otomatik olarak geçer.
belki söylediğinden farklı olabilir. ancak yazdığından yorumladığın bu.
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla


fox35
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
120
30/04/2009
İzmir
Ofis 2003
26/07/2015,23:08
Çözüldü 
Nurullah hocam sağol işe yaradı ancak bir sorum daha olacak;
şöyleki; yeni eklediğim örnekte araç plaka no var, takdir edersinizki aradaki harfler iki yada üç hane olabiliyor, plaka no alanına 00&&&000 şeklinde maske yapınca 42RY36 gibi bir plakayı maskeden dolayı 42RY 36 şeklinde yazmak gerekiyor ve aradaki boşluk kullanılacak sorgularda eşleşmediğinden problem oluyor.aradaki boşluğu yoksayıp bitişik yazdırabilirmiyiz? ilginize teşekkürler.
Nurullah hocam sağol işe yaradı ancak bir sorum daha olacak;
şöyleki; yeni eklediğim örnekte araç plaka no var, takdir edersinizki aradaki harfler iki yada üç hane olabiliyor, plaka no alanına 00&&&000 şeklinde maske yapınca 42RY36 gibi bir plakayı maskeden dolayı 42RY 36 şeklinde yazmak gerekiyor ve aradaki boşluk kullanılacak sorgularda eşleşmediğinden problem oluyor.aradaki boşluğu yoksayıp bitişik yazdırabilirmiyiz? ilginize teşekkürler.


Ek Dosyalar
.zip   fox3535.zip (Dosya Boyutu: 12,34 KB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla


Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
benim bildiğim kadarı ile dediğiniz olmuyor. tek bir maske girebilirsiniz. giriş maskesi olan bir alanda boşluğu kaldırarak birleştiremezsiniz.
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla


fox35
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
120
30/04/2009
İzmir
Ofis 2003
26/07/2015,23:08
Çözüldü 
teşekkürler hocam bencede biraz zor
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Liste kutusu çift tıklama ile yeni form açmak nightashes 18 235 02/12/2016, 20:04 nightashes
  Liste kutusu işlem yapma ekleme silme de sorun nightashes 7 103 29/11/2016, 20:24 nightashes
  Liste kutusuna tıklayınca metin kutusuna bilgiyi getirme nightashes 5 86 28/11/2016, 23:33 nightashes
  Liste kutusu seçiminde debug oluşmakta nightashes 3 71 28/11/2016, 21:27 alpeki99
  Metin Kutusu Hk. Serkan Çevik 2 61 25/11/2016, 23:40 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya