Merhaba benim Turk arkadaslarim
Tarih
24/08/2009 18:56
Konu Sahibi
Vasif1985
Yorumlar
5
Okunma
1589
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Vasif1985
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
20
6
11/07/2009
-
Ofis 2003
05/10/2011,10:32
Salam olsun Azerbaycandan bu sitenin tum kullancilarina.

Ben Sizlerin sayesinde birazca Access oyrenmisem ve buna gore haminiza tesekkur edirem.

Bilmek isteyirem ki, cedveller arasinda toplama (+), cixma (-) funksiyalarini nece yaza bilerem ve nereye yazmaliyim? Funksiyalari nece oyrene bilerem. Yardim ederseniz sevinirim.

ekberov@box.az +99450 440 67 22

Saygilarimla,
Vasif Ekberov
Azerbaycan, Sabirabad seheri.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
a.selam gardaş.aramıza hoşgeldin.sanırım toplama ile ilgili sorunun var.formumuzda örnekler var aramalısın
http://www.accesstr.net/search.php?actio...order=desc
kolay gelsin
Cevapla


chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
24/11/2016,13:02
Sn. Vasif Kardeşim aramıza hoşgelmişsen.

Access Örneklerini ve Access derslerini incelemeye başla. takıldıkca yine sor. O arada bizde yine senin için yahşi bir ders hazırlıyalım içinde sadece toplama ve cixma nasıl yapılır gösteren.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


Vasif1985
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
20
6
11/07/2009
-
Ofis 2003
05/10/2011,10:32
Dersleri bekliyorum. hepinize tesekkur ederim.
Cevapla


esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
356
Konya
Ofis 2003
06/11/2015,13:38
vasif kardeş öncelikle senin diğer arkadaşlarında dediği gibi accessin temellerini iyi öğrenmen lazım ondan sonra fonksiyonların ne işe yaradığı ve nerelerde kullanıldığını öğrenebilesin ancak senin için nasıl olduğunu basitce anlatalım bu tür işlemler sorguda formda raporda değişik olaylardan sonra yapılır formda bir metin kutusuna gelindiğinde çıkldığında yazıldığında vs vs nasıl olur bir metin kutusunun içine

=[ametinkutusuadı]+[bmetinkutusuadı]

yazdığında direkt olrak sana toplamı verir

yada bir metin kutusunun güncelleme veya değişme olayından sonra

cmetinkutusuadı.value=me.ametinkutusu+me.bmetinkutusu

şeklinde

yada bir sorguda


toplam:asutunu+bstunu

şeklinde yazarak a ile b stunundaki verileri toplarsın tabi bu anlattıklarım en basit yöntemler
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla


Vasif1985
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
20
6
11/07/2009
-
Ofis 2003
05/10/2011,10:32
Cox sagol allah razi olsun. amma ben bir seyi tam anliya bilmiyorum bilmirem neden. Ben misal ucun isteyirem ki, ticari yonetim programi hazirlayim. Ilk once neden baslamaliyim? Mumkunse ardicilliqlari qisa olaraq oyredin.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Herkese Merhaba Tbx 2 1.363 07/04/2016, 07:57 ozanakkaya
  merhaba semra 3 1.616 13/01/2014, 14:30 eylül kaya
  MerHaba:D Ahmettemiz 2 2.248 08/01/2012, 16:18 Ahmettemiz
  Merhaba ozgur0ozdemir 5 2.638 18/07/2011, 16:13 boolean_
Wink Merhaba alpy35 1 1.429 01/12/2010, 11:57 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya