Skip to main content

AccessTr.neT


Menü Gizleme

murattekin82
murattekin82
3
2023

Menü Gizleme

Çözüldü #1
Herkese kolay gelsin. umarım doğru yerde sormuşumdur. Yapmak istediğim şu. access'de bir program yazdım. ve bir tanede menü yaptım. kullanıcı logon ismine göre bu araç çubuğunun belli başlı yerlerini görmeleri gerekiyor. bilgisayar kısmı için a, b ve c kullanıcıları görsün, yazılım için d, e ve f kullanıcıları görsün şeklinde. buraya kadar yaptım sorun yok ama şurada sorun yaşıyorum kullanıcı g olursa yada belirtmediğim bir kullanıcı ise herşeyi görüyor. amacım sadece benim tanıttığım kullanıcıların benim belirttiğim yerlere girebilmeleri. tanıtmadığım kullanıcı hiçbir kısmı açamaması lazım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. teşekkür ederim herkese
Cevapla
Çözüldü #2
Öncelikle sitemize hoş geldiniz.
Örnek eklemediğiniz için verilecek cevaplar da afaki ve boşuna zaman kaybı olacak.

Bu yüzden size verilecek cevabımız ya örneğinizi ekleyin ilgilenelim veya sitemizde muhtelif örnekler var "kullanıcı, yetki" gibi anahtar kelimeleri kullanarak arama yapabilirsiniz olacak.
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla
Çözüldü #3
kullanıcı izinlerini gözden geçirin
koşulları veya yerine ve ile oluşturun
@benbendedeilem
Cevapla
Çözüldü #4
Anladığım kadarıyla vb kodlarıyla bu kısıtlamaları yaptınız, ancak biz örneğinizi görmeden sizi bu konuda yönlendiremeyiz. Lütfen yaptığınız çalışmanın ilgili bölümlerini gerçek veriler içermeyecek şekilde hazırlayarak ekleyin ki bizlerde size yardımcı olmaya çalışalım.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task