Makrodan VB.kodu çalıştırma
Tarih
29/03/2011 17:46
Konu Sahibi
estapan
Yorumlar
5
Okunma
2349
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



estapan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E....
226
03/07/2010
43
İstanbul
Ofis 2003
01/11/2016,09:53
Çözüldü 
selam,

Acaba makrodan VB.kodu nasıl çalıştırabilirim.

Mesela; Önce makroda birkaç işlem yaptıktan sonra "Private Sub Komut17_Click()" komutunu nasıl çaliştırabilirim. Makrodan Vb.kodu çalştıran komut nedir acaba.
(NOT: fonksiyon değil, olay yordamı)
+repCahiller bilginin kölesi, Alimler ise efendisi olur.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:51
Çözüldü 

Kod:
DoCmd.RunMacro "Makro1"

Cevapla


estapan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E....
226
03/07/2010
43
İstanbul
Ofis 2003
01/11/2016,09:53
Çözüldü 
Sn, BlackEagle

Önce cevabınız için teşekkür ederim.. Sorduğım soru sizin cevabınızın tam tersiydi. Yani Makrodan VB.Kodu çalıştırmak olcaktı. Siz VB. Kodundan makro çalıştırmayı göstermişsiniz. sanırım yanlış anlaşılma olmuş.
Eğer doğru cevabı biliyorsanız bekliyorum.

Teşekkürlerimi sunarım...
+repCahiller bilginin kölesi, Alimler ise efendisi olur.
Cevapla


Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
Dün,15:25
Çözüldü 
ben anladığım kadarıyla basit bi örnek yapmaya çalıştım.
isterseniz siz kodu makroya (kod çalıştır) ekleyin,istersenizde benim yaptığım gibi kontrolun içerisine yazın.
ben sadece fare butonun üzerine geldiğinde işlem yapacak şekilde basit bişey yaptım

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
Option Compare Database

Private Function estepan(ctlActif As String)
  On Error Resume Next
  Me!etiket.ForeColor = vbBlue 'fare butonun üzerine gelince renk değiştirsin
  End Function



resmi ve örneği inceleyiniz...
Kolay gelsin



Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   

.rar   ESTEPAN2003.rar (Dosya Boyutu: 15,43 KB / İndirme Sayısı: 14)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.estapan Sorununuzu Çözebildiniz mi?
Cevapla


estapan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E....
226
03/07/2010
43
İstanbul
Ofis 2003
01/11/2016,09:53
Çözüldü 
sn Coskun_cakal,

yardımınız için teşekkürler sanırım. nasıl olduğunu anladım. Çözüldü olarak işaretliyebiliriz...

(Bu arada cevabınızı çok geç farkettim. o yüzden geç cevap verebildim.Ozur...)
+repCahiller bilginin kölesi, Alimler ise efendisi olur.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Açılan kutuda girilen ürün kodu yoksa, form açma ferhatozge 9 206 23/11/2016, 23:45 ozanakkaya
  Onay kodu görme?? GTAO 7 484 26/05/2016, 18:26 atoz112
  Buton İle Masaüstünden Video çalıştırma eyupakdas 3 228 12/05/2016, 16:57 eyupakdas
Çözüldü Tablo veya Sorgudan Veri Çekme Kodu notrino 6 560 22/02/2016, 14:33 notrino
Çözüldü access 201 tr ESC tuş kodu ssdestek 4 534 30/11/2015, 14:52 ssdestek


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya