Makro ile düseyara ve parcaal hakkında
Tarih
29/08/2010 18:31
Konu Sahibi
drummers
Yorumlar
4
Okunma
1968
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Çözüldü 
"Sgk Şifre" sekmemde "B11" hücresinde isim seçildiğinde sarı ile işaretlediğim alanlara gerekli verilerin getirilmesini sağlamak istemekteyim.

Not: AN14: CV14 aralığı parcaal ile olmalı


Fakat bunu makro ile yapmak istiyorum. "B11" den isim seçildiği anda makro çalışmalı

Teşekkür ederim


Ek Dosyalar
.rar   sorum.rar (Dosya Boyutu: 24,89 KB / İndirme Sayısı: 12)
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
01/12/2016,16:48
Çözüldü 
işyeri sicil nosu biraz uzun. onu yapmadım. diğer kısımlar 1000 kayıt için tamam. neden bunun için accessi tercih etmiyorsunuz?


Ek Dosyalar
.rar   sorum.rar (Dosya Boyutu: 23,5 KB / İndirme Sayısı: 13)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:drummers
Örneğiniz ektedir.Ayrıca Sn:Kadir Dursun'nun formül ile hazırladığı örnekte iş yeri sicil no da yapılmıştır.


Ek Dosyalar
.rar   sorumMakrolu.rar (Dosya Boyutu: 30,72 KB / İndirme Sayısı: 27)
.rar   sorumFormüllü.rar (Dosya Boyutu: 23,4 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Çözüldü 
(30/08/2010, 00:33)kadirdursun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: işyeri sicil nosu biraz uzun. onu yapmadım. diğer kısımlar 1000 kayıt için tamam. neden bunun için accessi tercih etmiyorsunuz?


access i pek kullanmayı bilmiyorum vede denemedim hiç, ondan bulaşmak istemedim

Ayrıyetten bir sorum olacaktı. Çalışma kitabımda buna benzer 10-12 sayfam var. Bunlarda makromu kullanayım yoksa formül mü?
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
01/12/2016,16:48
Çözüldü 
bulaşmak mı? çok rica ederim. Access bulaşıcıdır. siz bulaşmasanızda size bulaşır. bence bir deneyin. vazgeçemeyeceksiniz. Img-grin
ayrıyaten sorduğunuz soruy içinde accessi kullanın derim. siz bir başlayın bizde yardımcı olalım. ortaya çıkacak ürüne şaşıracaksınız...
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  makro ile excele veri almak siyahhayis 4 769 05/06/2016, 15:48 atoz112
  Excel ile Outlook Üzerinden e-mail göndermek hakkında WiniFred 4 1.656 23/05/2016, 20:12 WiniFred
  makro vba devre dışı hatası fehmikonkur 5 572 16/05/2016, 17:03 atoz112
Çözüldü Makro kayıt sorunu sebo44 2 278 14/04/2016, 14:36 sebo44
Çözüldü Excel dosyamda makro hatası.. muzo696 4 473 02/03/2016, 19:49 muzo696


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya