Makine Bazlı Raporlamada Like Kullanımı
Tarih
10/12/2011 00:32
Konu Sahibi
lol4504
Yorumlar
4
Okunma
1411
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy



lol4504
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
35
27/11/2011
0
Edirne
Ofis 2007
04/09/2012,22:46
Çözüldü 
Merhabalar,

Yapmakta olduğum arıza takip programında son aşamaya geldim gibi. İki Tarih Arası raporlamayı sorunsuz halledip kağıda dökebiliyorum. Fakat bu raporlamayı çeşitlendirmeye çalıştım. Arızanın kapalı yada açık olması, makineye göre raporlamak için ayrı form ve sorgular oluşturdum.

Makine bazında sorgulamada makine ölçütü olarak
Like "*" & "Formlar]![Makine Bazlı İki Tarih Arası Raporlama]![makine_adi]" & "*"
komutunu kullandım. Bu şekilde yaptığımda sıfır arıza kaydı gelmektedir. bu komutu nasıl düzenlemeliyim. bunda uygulanacak çözümü durum bazlı raporada aktaracağım ve bu çalışmayı sizlerinde katkıları ile pazartesi sabahından itibaren kullandırmaya başlayacağım. Yardımcı olacak arkadaşlardan allah razı olsun, emeklerine sağlık, Teşekkürler...

Ek Dosyalar
Makine ArızaTakip_A.zip
[633.38 KB]
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,04:08
Çözüldü 

Visual Basic Code
Like "*" & "Formlar]![Makine Bazlı İki Tarih Arası Raporlama]![makine_adi]" & "*"


kısmında Formlar] yazmışsınız ancak baştaki köşeli parantezi unutmuşsunuz. Ayrıca hiçbir zaman Formlar yazmayın her zaman Forms olarak yazın.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/12/2016,23:51
Çözüldü 
Bir hatırlatmada benden.

& [Formlar]![Makine Bazlı İki Tarih Arası Raporlama]![makine_adi] & buradaki birleştirme işaretinden önce ve sonrasında " (çift tırnak) işareti kullanmamalısız.

Kod:
Like "*" & [Formlar]![Makine Bazlı İki Tarih Arası Raporlama]![makine_adi] & "*" 

olduğu gibi..

Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Katkı ve paylaşımlarınız için teşekkürler.
Cevapla


lol4504
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
35
27/11/2011
0
Edirne
Ofis 2007
04/09/2012,22:46
Çözüldü 
Verdiğiniz bilgiler ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum...

Saygılarımla...

İyi Geceler...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Aşırı CPU Kullanımı siyahca 17 357 02/12/2016, 17:11 siyahca
  Müşteri Bazlı Toplama yapmak. m_demir 16 227 16/10/2016, 20:41 m_demir
  raporlamada günleri yanyana almak dayko 6 295 02/09/2016, 23:41 dayko
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 359 20/06/2016, 14:47 OFA
  iç içe if kullanımı Kardeşpayı 7 429 24/05/2016, 14:56 Kardeşpayı


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya