| Facebook ile Bağlan | Twitter ile Bağlan | Google+ ile Bağlan




Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maaş ve puantaj hesaplama
kesoka
Aktif Üye
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Aktif Üye
263
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
09/06/2016,17:54
Çözüldü 
sayın hocalarım maaş ve puantaj hesaplama ile ilgili bir program yapmaya çalışıyorum fakat şablon konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var. bi şablon çıkarmaya çalıştım ama gerisi bi türlü gelmedi. personel için bi rtablo oluşturdum birde puantaj tablosu oluşturdum ve bunları birbiri ile ilişkilendirdim. puantaj tablosunda günlere verilecek değerleri tur tablosundan aldırdım. x çalışıyor - gelmedi i izin r rapor t tatil anlamında. ve bunları kendi aralarında toplatmam lazım. ama sanırım asıl sorunun takvim eklemek. bu konuda fikirleriniz için şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   maaş.rar (Dosya Boyutu: 26,25 KB / İndirme Sayısı: 199)
Cevapla


ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Uzman
Ö.... Y....
744
23/09/2009
550
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
25/08/2016,05:34
Çözüldü 
bende var göndereyim mi?
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla


kesoka
Aktif Üye
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Aktif Üye
263
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
09/06/2016,17:54
Çözüldü 
sevinirim Img-grin
Cevapla


ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Uzman
Ö.... Y....
744
23/09/2009
550
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
25/08/2016,05:34
Çözüldü 
sayın kesoka istediğiniz örnek uygulamalar bölümüne açılmıştır.
http://www.accesstr.net/konu-puantaj-ve-...6#pid78926
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla


kesoka
Aktif Üye
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Aktif Üye
263
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
09/06/2016,17:54
Çözüldü 
hocam eline sağlık güzel bi çalışma olmuş bunun üstünde bazı oynamalar yaparak uyarlayabilirim sanırım. yalnız raporlama kısmında sorun var sanırım yazdır olayında bir çok parametre soruyor ve hata veriyor. bunu dışında yövmiye kısmına dediğim gibi izin rapor gibi olayları eklemek ayrıca maaşını girmek ve hesaplatmak gibi şeylerde eklendiğinde çok kullanışı hale gelicektir. tekrar ellerine sağlık şabşon olrak burdan yola çıkabilirim.
Cevapla


ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Uzman
Ö.... Y....
744
23/09/2009
550
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
25/08/2016,05:34
Çözüldü 
benim raporlamaya hiç ihtiyacım olmadı o yüzden raporlama bölümünü yapacağım sırada vaz geçrim. çok fonksiyonlu olrarak geliştirilebilir. birde ufak bir tüyo vereyim. kişi bazında aylık görüntü alacağında taşeron bölümünü iptal edersen. bir işçiyi başka taşerona taşıdığındada aynı anda görebilirsin. değiştirdiğin şekilde ve raporlu bir şekilde yayınlarsan diğer arkadaşlarda yararlanır çok daha iyi olur. iyi çalışmalar.
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla






"maaş ve puantaj hesaplama" Konusuna Ait Konu Araçları
 Etiketler maaş puantaj hesaplama
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş  Konuyu Paylaş

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Sorguda Yaş ve Yaş Grubu Hesaplama accessdelisi 4 112 31/07/2016, 19:56 ozanakkaya
  2 metin kutusundaki verileri başka bir metin kutusuna hesaplattırma hesaplama zorosx5 5 310 24/05/2016, 17:58 atoz112
  Kayıtlarda otomatik hesaplama yaptırma arasson 7 380 20/04/2016, 13:36 atoz112
Çözüldü Maaş ortalamasına göre maaş güncelleme Burak Katar 6 536 19/01/2016, 20:08 Burak Katar
Çözüldü Form üzerinde Hesaplama fascioğlu 9 386 18/12/2015, 14:08 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya