maaş ve puantaj hesaplama
Tarih
29/06/2011 17:49
Konu Sahibi
kesoka
Yorumlar
9
Okunma
6933
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kesoka
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
265
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
15/01/2017,20:32
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın hocalarım maaş ve puantaj hesaplama ile ilgili bir program yapmaya çalışıyorum fakat şablon konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var. bi şablon çıkarmaya çalıştım ama gerisi bi türlü gelmedi. personel için bi rtablo oluşturdum birde puantaj tablosu oluşturdum ve bunları birbiri ile ilişkilendirdim. puantaj tablosunda günlere verilecek değerleri tur tablosundan aldırdım. x çalışıyor - gelmedi i izin r rapor t tatil anlamında. ve bunları kendi aralarında toplatmam lazım. ama sanırım asıl sorunun takvim eklemek. bu konuda fikirleriniz için şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   maaş.rar (Dosya Boyutu: 26,25 KB / İndirme Sayısı: 202)
Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
801
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
bende var göndereyim mi?
POWER  'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT  AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

kesoka
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
265
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
15/01/2017,20:32
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sevinirim Img-grin
Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
801
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sayın kesoka istediğiniz örnek uygulamalar bölümüne açılmıştır.
http://www.accesstr.net/konu-puantaj-ve-...6#pid78926
POWER  'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT  AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

kesoka
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
265
28/02/2009
20
Denizli
Ofis 2003
15/01/2017,20:32
Çözüldü 
Sponsor Reklam
hocam eline sağlık güzel bi çalışma olmuş bunun üstünde bazı oynamalar yaparak uyarlayabilirim sanırım. yalnız raporlama kısmında sorun var sanırım yazdır olayında bir çok parametre soruyor ve hata veriyor. bunu dışında yövmiye kısmına dediğim gibi izin rapor gibi olayları eklemek ayrıca maaşını girmek ve hesaplatmak gibi şeylerde eklendiğinde çok kullanışı hale gelicektir. tekrar ellerine sağlık şabşon olrak burdan yola çıkabilirim.
Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
801
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
benim raporlamaya hiç ihtiyacım olmadı o yüzden raporlama bölümünü yapacağım sırada vaz geçrim. çok fonksiyonlu olrarak geliştirilebilir. birde ufak bir tüyo vereyim. kişi bazında aylık görüntü alacağında taşeron bölümünü iptal edersen. bir işçiyi başka taşerona taşıdığındada aynı anda görebilirsin. değiştirdiğin şekilde ve raporlu bir şekilde yayınlarsan diğer arkadaşlarda yararlanır çok daha iyi olur. iyi çalışmalar.
POWER  'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT  AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  saat ücreti hesaplama dsmelbistan 5 180 12/01/2017, 13:01 atoz112
  Form üzerine değer getirme ve hesaplama yaptırma fatihkara 20 612 15/12/2016, 12:15 atoz112
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 230 15/11/2016, 12:08 ask200075
  Access Sorguda Yaş ve Yaş Grubu Hesaplama accessdelisi 4 236 31/07/2016, 19:56 ozanakkaya
  2 metin kutusundaki verileri başka bir metin kutusuna hesaplattırma hesaplama zorosx5 5 440 24/05/2016, 17:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya