LOGO tablolarini Access e LINK leme Hk.
Tarih
27/07/2011 12:18
Konu Sahibi
Subco
Yorumlar
4
Okunma
1808
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Subco
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
227
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
03/12/2016,13:10
Çözüldü 
Merhaba Arkadaslar,
LOGO Tiger da ki tablolar (ornek : LG_INVOICE) Access e nasil link verilebilir. Bu konuda bilgi verebilirmisiniz lutfen.

Selamlar,

Subco
İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.978
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,15:21
Çözüldü 
Logo eğer Sql Server kullanıyorsa öncelikli olarak Sql Server ODBC Driver larını indirmeniz ve kurmanız lazım. Daha sonra Access içinde ODBC bağlantısı yapmanız gerek. Tabi bu işlemler için LOGO da kullanıcı adı şifre vs. varsa bu bilgilerede sahip olmanız gerekebilir. Dış Veri Al grubunu kullanarak tabloları bağlayabilirsiniz. Yaptığınız tüm işlemleri dikkatlice yapıp Logo kayıtlarını silmemeye dikkat edin. Yedekli çalışın.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Subco
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
227
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
03/12/2016,13:10
Çözüldü 
Sayın Alpekı99,

İlginiz için teşekkür ederim.
Logo Sql server kullanıyor. ODBC drıverlarını indirmek ve kurmak dan kastınız nedir bunu biraz açabilirmisiniz lütfen.
Selamlar

Subco
İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.978
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,15:21
Çözüldü 
Sql Server kurduysanız makinenize Dış Veri Al bölümünden ODBC seçeneğinden Sql Server'ı seçersiniz. 2003 olmadığı için tam ayrıntılı menüleri söyleyemiyorum.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,11:17
Çözüldü 
Konuya uzun süredir dönüş yapılmamış ve yöneticimiz tam doğru cevabı vermiş. Cevaplanmış olarak taşıyorum.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Hostingde bulunan web sitesinin MySql tablolarını düzenlemek, rapor almak v.s. donepezil 6 322 18/08/2016, 14:41 alpeki99
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 355 20/06/2016, 14:47 OFA
Çözüldü MS Access 2.0 ile hazırlanmış programı Access 2013'e nasıl dönüştürebilirim? uralcoder 7 807 27/09/2015, 14:09 uralcoder
Çözüldü access 2003 de yapılan çalışma access 2007 de çalıştırmak uMits 6 962 19/05/2015, 10:14 uMits
Çözüldü LOGO PROGRAMIN DAKİ GİBİ KAYIT EKRANI yolunsonu 4 1.596 22/08/2013, 06:33 simendifer


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya