Login Yapan Kişin Database e İşelenmesi
Tarih
16/06/2011 17:33
Konu Sahibi
kardelen188
Yorumlar
8
Okunma
1923
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kardelen188
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
Merhaba ;

Programı burdaki hocalarım sayesinde bitirdim sayılır.Promlem şu login olan kullanıcı (Adverse) tabloya e kayıt olmuyor.Ana Formda Görünüyor ,Hızlı Listede Görünüyor Fakat Kayıtı kim yapmışsa Databasede kayıtlı görünmüyor.
Yani AnaForm daki Agent in Data tablosuna kayıt olaması gerekiyor.Hızlı arama listesinde ve Excele gönderdiğimdede çıkması gerekiyor...

Umarım anlatabilmişimdir.

Şimdiden Teşk.

Kullanıcı adı : Mahmut GÖK
Şİfre :MM


Ek Dosyalar
.zip   Rapor.zip (Dosya Boyutu: 184,21 KB / İndirme Sayısı: 18)
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
08/12/2016,22:59
Çözüldü 
kullanıcı girişi kayıtlarını bir tabloda tutma 

konusunu inceleyin. İstediğiniz kişiyi istediğiniz tabloya kaydedebilirsiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


kardelen188
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
(16/06/2011, 18:07)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kullanıcı girişi kayıtlarını bir tabloda tutma 

konusunu inceleyin. İstediğiniz kişiyi istediğiniz tabloya kaydedebilirsiniz.

Örnek uygulama daki yöntem benimkinde olmadı...Başka bir yolu varmı acaba?
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
İlgili formda, tabloya ilgili alandan bağlı bir textbox ekle, ismini oturumadi yap ve görünürlüğünü hayır yap.
Formun "Kaydedilmeden önce" olayına

Visual Basic Code
me.oturumadi=me.oturum

yaz, yeterli olur.


İngilizcesinde "Before Insert" olarak geçiyor ama türkçe accessde "Kaydedilmeden önce" veya "Eklenmeden önce" gibi bir şey olacaktı.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
Yazdığım kod işine yararsa, yazdığım mesajlarda ismimin ve resmimin en sağında yer alan Rep Puanı kısmına gir, gönlünden geçen rep puanını ver.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


kardelen188
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
(17/06/2011, 09:52)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlgili formda, tabloya ilgili alandan bağlı bir textbox ekle, ismini oturumadi yap ve görünürlüğünü hayır yap.
Formun "Kaydedilmeden önce" olayına

Visual Basic Code
me.oturumadi=me.oturum

yaz, yeterli olur.


İngilizcesinde "Before Insert" olarak geçiyor ama türkçe accessde "Kaydedilmeden önce" veya "Eklenmeden önce" gibi bir şey olacaktı.


Olmadı hocam defult LoginName geliyor ama kayıt ettiğimde Data tablosun kaydetmiyor o veriyi...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Exclamation Kan Bankası Database'i Tufan Erdoğan 4 311 07/06/2016, 13:08 atoz112
Question Stok takip için nasil bir database yapmam lazim Aniil1903 2 1.243 19/03/2015, 20:10 aydın3838
Çözüldü db As Database satırında "Expected user-defined type, not project" hatası yorum70 2 2.550 14/01/2015, 23:15 temre
Çözüldü sql database de sorgu afilli 2 669 11/12/2014, 18:48 afilli
  Database Bozukluk ? gazzeantep 1 1.123 05/10/2014, 23:37 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya