Listviewden Listviewe veri getirmek
Tarih
21/05/2013 22:14
Konu Sahibi
alican60
Yorumlar
2
Okunma
1416
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
122
29/12/2012
0
Tokat
-
Dün,22:30
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Listview1 e 1 nolu Çikolata ya tıklayınca 1 nolu tadelle ve 1 nolu çokonat verisini Listview2 ye nasıl getirebilirim.


Ek Dosyalar
.rar   ÜRÜNLER.rar (Dosya Boyutu: 118,27 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Çözüldü 
Örneğiniz ektedir.

ListView1_Click'deki değişiklik

Visual Basic Code
    Me.Secilen_NO = Me.ListView1.SelectedItem.SubItems(1)
    listview2ye_al


listview2ye_al'da ilgili yerdeki değişiklik

Visual Basic Code
...
    strSQL = "Select * From [ALTÜRÜNLER] Where [NO]=" & Me.Secilen_NO
...




Ek Dosyalar
.zip   ÜRÜNLER_Seruz.zip (Dosya Boyutu: 87,21 KB / İndirme Sayısı: 18)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
122
29/12/2012
0
Tokat
-
Dün,22:30
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkür ederim.Allah razı olsun Serkan Bey.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Açılır pencereden forum açtırmaya kullanıcı yetkisi kısıtlama getirmek okumas 18 374 29/12/2016, 11:43 okumas
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 371 10/12/2016, 00:08 mbo69221088
  Sorgudan veri getirmek mehmet8x 8 581 24/06/2016, 17:05 mehmet8x
Çözüldü DLookup ile başka alandan veri getirmek mehmet8x 9 572 11/02/2016, 13:30 mehmet8x
Çözüldü Listeyi aktif ve pasif duruma getirmek kenan827 18 895 09/02/2016, 14:37 kenan827


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya