Liste Kutusunun Sutun Sayisinin Gelen Sonuca Gore Degismesi
Tarih
04/05/2009 11:43
Konu Sahibi
dengesiz
Yorumlar
17
Okunma
3723
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



dengesiz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
08/04/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:16
Çözüldü 
Sevgili Forum arkdaslarim herkese merhabalar,

SQL adinda bir formmumuz var bunun icinde bir adet metin kutusu ve bir adet liste kutusu var. Metin kutusuna girilen Sql kodun sonucu liste kutusunda gosteriliyor fakat eger sorgu sonucunda 5 tane veya daha fazla sutun varsa sadece liste kutusunun ozelliklerindeki sutun kadar gosteriliyor. Ben istiyorum ki bu sutun sayisi gelen sonuca gore kendi ayarlansin. Dosya ektedir.


Saygilarimla


Ek Dosyalar
.rar   PIPELINE_PROJECT.rar (Dosya Boyutu: 398,62 KB / İndirme Sayısı: 21)
нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α
Cevapla


okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
bu konuda size resim göndermiştim ? tekrar gönderecektim ama gönderdiğiniz uygulama tasarıma kapalı müdahele edemedim
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


dengesiz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
08/04/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:16
Çözüldü 
evet sayin okileturc kusura bakmayin bende simdi fark ettim normalde acilabiliyor ama zipledigimde tasarima kapali diyor ne yapmam gerekir ? acabilmem icin
нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α
Cevapla


okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
o bir yineleme dosyası orijinal dosyanızın da duruyor olması
gerekir. Ama kabaca şöyle yapalım ; kolon sayı ve genişliklerini
kod ile yapıncaya kadar, daha önce önerdiğim gibi yapın
Liste kutusunun özelliklerine gidin kolon sayısını 20 yapın
Koln genişliklerine de mesela 20 kez ";" ile ayrılmış 2 değerini
girin : 2;2;2........... 2 gibi
enterladığınız da Access 2cm;2cm; olarak onu düzeltecektir
max. kolon sayısı sizin için 10 ise 10 yapın
Bu arada kodla yapma konusunda biraz çalışalım Img-grin
Malum pzt toparlanacak işler sıkıştırıyor.
Kolay gelsin
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


dengesiz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
08/04/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:16
Çözüldü 
sayin okileturc tekrardan ekliyorum dosyayi evet ama sordugum sorguda ne kadar sutun gelecegini tahmin edmiyoruz mesela onun icin otomatik almasini istiyoruz bunun hakkinda gorusleriniz varsa bildirir misinz ?


Ek Dosyalar
.rar   PIPELINE-PROJECT.rar (Dosya Boyutu: 300,62 KB / İndirme Sayısı: 8)
нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α
Cevapla


okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
bu sefer de 2007 geldi Img-cray ama bu sizinle ilgili değil, bende 2007 yok maalesef
ama aklıma gelen çözümü yazdım, detayı inceleyeceğim
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 218 9 saat önce m_demir
  Liste kutusu çift tıklama ile yeni form açmak nightashes 18 205 Dün, 20:04 nightashes
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 322 30/11/2016, 12:01 donepezil
  açılır kutu secime göre yazı rengi ve sorgudan çağrılan ilişikli nesne (bit resmi) maras321 3 87 29/11/2016, 21:39 maras321
  Liste kutusu işlem yapma ekleme silme de sorun nightashes 7 90 29/11/2016, 20:24 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya