liste kutusunda kayıt arama
Tarih
06/01/2009 04:19
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
39
Okunma
6936
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar formda daha önce sorulup cevaplanmış bir sorum olucak.bende kendime benze bir liste kutusunda kayıt arama yaptım fakat çalışmadı.Bir bakarmısınız??
(cari isimi seçtiğimde müsteriler taplosunda yeni kayıt olrak veriyor.)
Acaba sorun referanslar kısmından olabilir mi??


Ek Dosyalar
.rar   ornek3.rar (Dosya Boyutu: 149,57 KB / İndirme Sayısı: 52)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
tıkladığımda kutu geliyor.Cari kod yazdığım zaman kaydı buluyor.Fakat isim yazdığımda gelen kutucuğa kayıt göstermiyor.
ama ben tıkladıktan sonra hemen kaydı versin istiyorum..
arkadaşlar sorunumu çözdüm.Ekliyorum.
Hepinize iyi geceler.Ben biraz daha geç kalırsam zombiye dönücem.
dosya ektedir..


Ek Dosyalar
.rar   ornek3.rar (Dosya Boyutu: 157,17 KB / İndirme Sayısı: 84)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:36
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sorun liste kutusunun satır kaynağının eksik olması ve kodları,


liste kutusunun satır kaynağı

Kod:
SELECT musterilersorgu.carikod, musterilersorgu.adi, musterilersorgu.soyadi, [adi] & " " & [soyadi] & "*" & [carikod] AS Arama FROM musterilersorgu WHERE ((([adi] & " " & [soyadi] & "*" & [carikod]) Like "*" & Forms!Form2!isim & "*")); 



Çift tıklama

Kod:
DoCmd.OpenForm "musteriler", , , "[carikod]=" & "'" & Me![Liste0] & "'"


isim metin kutusu güncelleştiğinde

Kod:
Liste0.Requery



Bu şekilde carikod, adı ve soyadını tek metin kutusundan sorgulayabilirsin.



Ek Dosyalar
.rar   ornek3.rar (Dosya Boyutu: 158,92 KB / İndirme Sayısı: 118)
Cevapla

atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
elimdeki çalışmada bir kaç form var.Mesala paralar için çek havale ve nakit formları var.Bu formlarda F tuşuna basıp bu liste formu çağırıyorum.Fakat sadece tek bir form için yapıyorum.Bu diğer formlar için aynı liste kutusunu nasıl ayarlayabilirim.mesela çekler formunda bu liste kutusunu çağırıp cariyi işaretlediğimimde sadece çekler formuna cariyi atsın.Diğer formlar içinde açtığım form da kullanılsın.
Bilmem anlatabildim mi???
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
cevap yok mu??Img-crayImg-crayHoba
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Sevgili atlantis8334 bekliyorum arkadaşı gelsin o bana tercüme edecek ne yazmak istediğini Lol
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  arama yaparken tekrar parametre istenmesi hknct 6 69 5 saat önce hknct
Çözüldü Liste kutusundan seçili olanı tablodan silme... direnist 11 3.175 13/01/2017, 08:07 mustim1547
  Liste kutusu filtreleme nightashes 2 81 11/01/2017, 18:14 nightashes
  mükerrer Kayıt taha1234 7 219 25/12/2016, 03:17 taha1234
  Metin Kutusunda Toplam Tutarları Göstermek. m_demir 4 145 22/12/2016, 20:16 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya