Liste Kutusu içinde Sayı Toplamı Yapılması Hk.
Tarih
15/06/2009 17:58
Konu Sahibi
SADIK54
Yorumlar
11
Okunma
3617
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Arkadaşlar Form Sayfasında Liste Kutusu içinde kayıtlarım var sayılarını hücreye toplatmak istiyorum. bir türlü yapamadım. alt bilgi özelliğinde toplatabiliyorum. ancak liste kutusunu toplatamıyorum.

a.form!metin2 bu örnek alt bilgide yapılıyor ancak liste kutusunda hangi formul kullanmam gerekir bir türlü yapamadım. Yardımcı olurmusunuz.

Örnek dosyam ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   ORNEK.rar (Dosya Boyutu: 11,64 KB / İndirme Sayısı: 39)
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
=NZ(DSum("[TUTARI]";"ANATABLO");0)
bu toplama ,
=NZ(DCount("[TUTARI]";"ANATABLO");0)
buda sayma
Şeklinde deneyin
Cevapla


SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Özür dilerim her halde ben yanlış anlattım. ben ANATABLODAN toplamasını istemiyorum. Liste kutusu sorgulardanda gelebileceğinden liste10 kutusu içinde kaç kayıt var ise onu toplayıp yada saydırmak istiyorum.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
=IIf(Liste10.ListCount=0;"";Liste10.ListCount-1)
bunu metin kutusunun denetim kaynağına yazarsan listeyi sayar (eğer liste başlığı olmayacaksa kodun sonundaki -1'i sil)
diğer toplama işini ise liste şu anda ANATABLO isimli yerden alıyor,bu sorgudan almış olsaydı sorgunun adını yazacaktık,değiştirdiğinde ve nereden alırsa onu yaz
Cevapla


SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Sn.CELOYCE teşekkür ederim. istediğim gibi oldu.
Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sayın C*E*L*O*Y*C*E

Arşivime ekleyeceğim bir örnek... Katkınız için teşekkürler.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Liste kutusu çift tıklama ile yeni form açmak nightashes 18 205 Dün, 20:04 nightashes
  Liste kutusu işlem yapma ekleme silme de sorun nightashes 7 90 29/11/2016, 20:24 nightashes
  Liste kutusuna tıklayınca metin kutusuna bilgiyi getirme nightashes 5 81 28/11/2016, 23:33 nightashes
  Liste kutusu seçiminde debug oluşmakta nightashes 3 63 28/11/2016, 21:27 alpeki99
  Metin Kutusu Hk. Serkan Çevik 2 60 25/11/2016, 23:40 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya