Listbox içindeki itemler için ayrı form açmak
Tarih
08/03/2012 00:48
Konu Sahibi
adrian
Yorumlar
11
Okunma
3138
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



adrian
Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
6
06/03/2012
0
Yalova
Belirtilmemiş
18/03/2013,21:08
Çözüldü 
İyi akşamlar...
Projede bir listbox ve bir commandbox oluşturdum. listbox ın içine proje çalıştıktan sonra item ekliyebiliyorum. Yani
If m > 1 Then
lst.AddItem "İstanbul"
End If
gibi birkaç komut yazdım. Benim sorum: Bu listbox içindeki item lerden herhangi birini seçtiğimde daha önceden oluşturduğum form a geçmesi ve bu form açıldığında form üzerinde yapacağım değişiklikleri herbir item için ayrı ayrı kaydetmesi hakkında. Acaba böyle birşey mümkün mü? Şimdiden teşekkürler...
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,12:23
Çözüldü 
Anlatılanlara bakacak olursak olur.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


adrian
Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
6
06/03/2012
0
Yalova
Belirtilmemiş
18/03/2013,21:08
Çözüldü 
lst bir listbox ve
Private Sub lst_Click()
Form4.Visible = True
Form3.Visible = False
End Sub
şeklinde bir komut yazdım. Ancak bu sefer de listbox dan bir item i seçsem hep aynı form4 ü gösteriyor. acaba her item de ayrı form4 oluşturmak için hangi komutu kullanmalıyım?
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,12:23
Çözüldü 
IF veya Select Case komutlarını biliyor musunuz?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


adrian
Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
6
06/03/2012
0
Yalova
Belirtilmemiş
18/03/2013,21:08
Çözüldü 
if komutunu denedim ancak ne kadar uğraştıysam da uygun kod yazamadım. acaba yardımcı olabilir misiniz?
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,12:23
Çözüldü 
Yardımcı olabilirmisiniz diyorsunuz ama yardımcı oluyoruz işte. If komutunu kullandığınız hatalı kodları yazın bakalım.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  SGK e-bildirge için XML dosya oluşturma umutakkaya 13 671 14/10/2016, 08:49 alpeki99
  Arac kiralama programı için iki dgw karşılaştırma Tbx 4 386 25/05/2016, 01:58 ozanakkaya
Çözüldü ListBox Ve TextBox ~~KaG~~ 6 2.615 14/10/2015, 13:12 atoz112
Çözüldü Textboxlarımın hepsi için bir tek Contextmenustrip yeterlimi? umutakkaya 3 1.176 07/08/2014, 21:00 umutakkaya
Çözüldü Datagridview içindeki hücrelerin değeri değiştiğinde toplam tutarının otomatik değişmesi umutakkaya 11 3.586 14/03/2014, 01:02 POWER


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya