list boxdaki verileri yanyana sorgulama
Tarih
02/02/2011 11:53
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
8
Okunma
2714
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.266
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:31
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım.
sorgu1 de adı soyadı kısmında ali can dil kısmında ise ALMANCA,JAPONCA,PORTEKİZCE,ARAPÇA şeklinde tek satırda sorguyu nasıl oluştururuz. yani bir kişiye birden fazla dil seçsem bile bana sorguda tek satırda ismi yazsın ve yanınada aralarında virgül olmak şartıyla dilleri sıralasın.


Ek Dosyalar
.rar   Kopyası Tablolar.rar (Dosya Boyutu: 42,72 KB / İndirme Sayısı: 4)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Örnek ektedir sn kadirdursun.
Ama bunu sorgu üzerinde değilde
bir form veya bir rapor üzerinde
gösterebiliyorum. Sizin formunuz
hata verdiği için örnek eklemeyi
tercih ettim Kolay gelsin


Ek Dosyalar
.rar   yanyana_son_okileturc.rar (Dosya Boyutu: 40,25 KB / İndirme Sayısı: 20)
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.266
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:31
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkür ederim inceliyorum.
sanırım tam istediğim gibi değil. bunu sorguda yapmalıyım.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.266
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:31
Çözüldü 
özür dilerim soruya yanlış başlık açmışım. listbox ile ilgili değil Img-grin
sanırım uygun başlık şu olmalı

başka bir formdaki verileri tek satırda toplama

birbirine bağlı iki formum var bu formlardan sorgu 1 i oluşturdum. fakat istediğim şu sorguda T_UYE_KAYDI tablosundan seçtiğim kişinin T_DIL_KAYDI tablosunda ne kadar kaydı varsa bu kayıtlardan DIL sutunundaki verileri tek satırda yanyana virgül ile ayrılmış olarak getirsin. sanırım şimdi sorumu sorabildim Img-grin
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.266
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:31
Çözüldü 
Sponsor Reklam
henüz bir çözüm bulamadım.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.266
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:31
Çözüldü 
concatenate diye bir şey buldum. nasıl kullanacağım acaba bunu?

Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 163 15/01/2017, 12:43 usescrt
  alt veri sayfasındaki verileri formda görmak murat dikme 4 110 07/12/2016, 18:14 murat dikme
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 374 08/11/2016, 14:35 knuur
  Verileri Listede ve Raporda Sıralamak m_demir 8 164 15/10/2016, 22:30 m_demir
  VBA Makro ile Access'teki verileri formatlı Excel sayfasına aktarma hatası balkan85 26 656 28/09/2016, 15:54 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya