Label İnternetten Tarih Saat Yazdırma Hk.
Tarih
16/01/2012 20:40
Konu Sahibi
drummers
Yorumlar
7
Okunma
3904
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/09/2016,13:52
Çözüldü 
Ekli projem
saatkac.com/ sitesinden

label3 e günün tarihini
label4 e şu anki saati nasıl aktarabilirim

Teşekkürler

Ek Dosyalar
tarih saat.rar
[26.66 KB]
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.909
29/10/2008
Ordu
Ofis 2010 32 Bit
26/09/2016,12:48
Çözüldü 
Soruya ait örnek dosya Visual Basic değil Vb.Net kategorisine ait. Bir de lütfen sorularınız için Sorular kategorisini kullanınız. Örnek Uygulamalar kategorisine sadece paylaşmak istediğiniz uygulamaları ekleyiniz.

Ben sadece tarih için olanı yaptım saat için olanın pratiğini size bıraktım.


Ek Dosyalar
.rar   Vb.Net_WebBrowser_Baska_Siteden_Bilgi_Cekmek.rar (Dosya Boyutu: 62,1 KB / İndirme Sayısı: 27)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/09/2016,13:52
Çözüldü 
(16/01/2012, 23:12)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soruya ait örnek dosya Visual Basic değil Vb.Net kategorisine ait. Bir de lütfen sorularınız için Sorular kategorisini kullanınız. Örnek Uygulamalar kategorisine sadece paylaşmak istediğiniz uygulamaları ekleyiniz.

Ben sadece tarih için olanı yaptım saat için olanın pratiğini size bıraktım.

Teşekkürler.

Webbrowser kullanmadan direkt labelin textine nasıl yazdırabiliriz...
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.909
29/10/2008
Ordu
Ofis 2010 32 Bit
26/09/2016,12:48
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private bro As New WebBrowser()

Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs)
	bro.Navigate(New Uri("http://www.saatkac.com"))
	bro.DocumentCompleted += New WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(bro_DocumentCompleted)
End Sub

Private Sub bro_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs)
	label3.Text = bro.Document.GetElementById("textdate").InnerText.ToString()
End Sub

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/09/2016,13:52
Çözüldü 
Teşekkürler
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/09/2016,13:52
Çözüldü 
(16/01/2012, 23:49)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private bro As New WebBrowser()

Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs)
	bro.Navigate(New Uri("http://www.saatkac.com"))
	bro.DocumentCompleted += New WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(bro_DocumentCompleted)
End Sub

Private Sub bro_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs)
	label3.Text = bro.Document.GetElementById("textdate").InnerText.ToString()
End Sub


Bu kodun "Private bro As New WebBrowser()" kısmında hata veya eksiklik mi var..?


bro.DocumentCompleted bu alanların altı çizili geliyor ?
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Excelden 1 satırlık bilgi alıp Formdaki labela yazdırma umutakkaya 6 2.752 19/11/2015, 11:09 atoz112
Çözüldü Vb.Net ile RichTextBox içerisindeki verileri yazdırma tefenninet 8 3.973 19/10/2014, 01:58 drummers
Çözüldü İki tarih aralığı C*e*l*o*y*c*e 7 1.614 06/12/2013, 10:38 C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü vb den word e yazdırma poozo 8 2.873 08/02/2012, 21:33 mcmaho
Çözüldü Vb.net 2008 İle Word Dosyasına bağlanıp yazdırma FEAR 4 2.284 14/06/2011, 22:07 ~~KaG~~



Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya