| Facebook ile Bağlan | Twitter ile Bağlan | Google+ ile Bağlan
Hoşgeldin Misafir ! Giriş Kayıt Ol



Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Label İnternetten Tarih Saat Yazdırma Hk.
drummers
Omur Can
Kullanici Avatari

Dışarıda

Destek
****
386
112
11/05/2009
122
Omur Can
İzmir
Ofis 2003
Bugün,13:55
#1
Çözüldü 
Ekli projem
saatkac.com/ sitesinden

label3 e günün tarihini
label4 e şu anki saati nasıl aktarabilirim

Teşekkürler

Ek Dosya
tarih saat.rar
[26.66 KB]
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Kullanici Avatari

Dışarıda

Uzman
******
5.744
159
29/10/2008
1193
Olcay
Ordu
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,19:33
#2
Çözüldü 
Soruya ait örnek dosya Visual Basic değil Vb.Net kategorisine ait. Bir de lütfen sorularınız için Sorular kategorisini kullanınız. Örnek Uygulamalar kategorisine sadece paylaşmak istediğiniz uygulamaları ekleyiniz.

Ben sadece tarih için olanı yaptım saat için olanın pratiğini size bıraktım.



Ekli dosyalar
.rar   Vb.Net_WebBrowser_Baska_Siteden_Bilgi_Cekmek.rar (Boyut: 62,1 KB / İndirilmeler: 25)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari

Dışarıda

Destek
****
386
112
11/05/2009
122
Omur Can
İzmir
Ofis 2003
Bugün,13:55
#3
Çözüldü 
(17/01/2012, 00:12)alpeki99 Yazdı: Soruya ait örnek dosya Visual Basic değil Vb.Net kategorisine ait. Bir de lütfen sorularınız için Sorular kategorisini kullanınız. Örnek Uygulamalar kategorisine sadece paylaşmak istediğiniz uygulamaları ekleyiniz.

Ben sadece tarih için olanı yaptım saat için olanın pratiğini size bıraktım.

Teşekkürler.

Webbrowser kullanmadan direkt labelin textine nasıl yazdırabiliriz...
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Kullanici Avatari

Dışarıda

Uzman
******
5.744
159
29/10/2008
1193
Olcay
Ordu
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,19:33
#4
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private bro As New WebBrowser()

Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs)
	bro.Navigate(New Uri("http://www.saatkac.com"))
	bro.DocumentCompleted += New WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(bro_DocumentCompleted)
End Sub

Private Sub bro_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs)
	label3.Text = bro.Document.GetElementById("textdate").InnerText.ToString()
End Sub


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari

Dışarıda

Destek
****
386
112
11/05/2009
122
Omur Can
İzmir
Ofis 2003
Bugün,13:55
#5
Çözüldü 
Teşekkürler
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari

Dışarıda

Destek
****
386
112
11/05/2009
122
Omur Can
İzmir
Ofis 2003
Bugün,13:55
#6
Çözüldü 
(17/01/2012, 00:49)alpeki99 Yazdı:

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private bro As New WebBrowser()

Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs)
	bro.Navigate(New Uri("http://www.saatkac.com"))
	bro.DocumentCompleted += New WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(bro_DocumentCompleted)
End Sub

Private Sub bro_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs)
	label3.Text = bro.Document.GetElementById("textdate").InnerText.ToString()
End Sub


Bu kodun "Private bro As New WebBrowser()" kısmında hata veya eksiklik mi var..?


bro.DocumentCompleted bu alanların altı çizili geliyor ?

drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.




"Label İnternetten Tarih Saat Yazdırma Hk." Konusuna Ait Konu Araçları
 Etiketler
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Çözüldü Vb.Net ile RichTextBox içerisindeki verileri yazdırma tefenninet 8 2.086 19/10/2014, 02:58
Son Mesaj: drummers
Çözüldü Excelden 1 satırlık bilgi alıp Formdaki labela yazdırma umutakkaya 4 706 15/07/2014, 09:54
Son Mesaj: drummers
Çözüldü İki tarih aralığı C*e*l*o*y*c*e 7 830 06/12/2013, 11:38
Son Mesaj: C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü vb den word e yazdırma poozo 8 1.813 08/02/2012, 22:33
Son Mesaj: mcmaho
Çözüldü Vb.net 2008 İle Word Dosyasına bağlanıp yazdırma FEAR 4 1.452 14/06/2011, 23:07
Son Mesaj: ~~KaG~~
Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir!


Cazip Fikirler | Web Design Bodrum | BodrumBilisim.com | Zumrut.Org | Hepimiz Biriz | Site Ekle
Türkçe Çeviri: MyBB Türkiye
Üretici: MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.
MyTrade theme by XSTYLED © 2014.
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.