| Facebook ile Bağlan | Twitter ile Bağlan | Google+ ile Bağlan




Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Label İnternetten Tarih Saat Yazdırma Hk.
drummers
Omur Can
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
19/06/2016,17:51
Çözüldü 
Ekli projem
saatkac.com/ sitesinden

label3 e günün tarihini
label4 e şu anki saati nasıl aktarabilirim

Teşekkürler

Ek Dosyalar
tarih saat.rar
[26.66 KB]
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Uzman
O....
5.905
29/10/2008
Ordu
Ofis 2010 32 Bit
Dün,12:30
Çözüldü 
Soruya ait örnek dosya Visual Basic değil Vb.Net kategorisine ait. Bir de lütfen sorularınız için Sorular kategorisini kullanınız. Örnek Uygulamalar kategorisine sadece paylaşmak istediğiniz uygulamaları ekleyiniz.

Ben sadece tarih için olanı yaptım saat için olanın pratiğini size bıraktım.


Ek Dosyalar
.rar   Vb.Net_WebBrowser_Baska_Siteden_Bilgi_Cekmek.rar (Dosya Boyutu: 62,1 KB / İndirme Sayısı: 27)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
19/06/2016,17:51
Çözüldü 
(16/01/2012, 23:12)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soruya ait örnek dosya Visual Basic değil Vb.Net kategorisine ait. Bir de lütfen sorularınız için Sorular kategorisini kullanınız. Örnek Uygulamalar kategorisine sadece paylaşmak istediğiniz uygulamaları ekleyiniz.

Ben sadece tarih için olanı yaptım saat için olanın pratiğini size bıraktım.

Teşekkürler.

Webbrowser kullanmadan direkt labelin textine nasıl yazdırabiliriz...
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Uzman
O....
5.905
29/10/2008
Ordu
Ofis 2010 32 Bit
Dün,12:30
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private bro As New WebBrowser()

Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs)
	bro.Navigate(New Uri("http://www.saatkac.com"))
	bro.DocumentCompleted += New WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(bro_DocumentCompleted)
End Sub

Private Sub bro_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs)
	label3.Text = bro.Document.GetElementById("textdate").InnerText.ToString()
End Sub

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
19/06/2016,17:51
Çözüldü 
Teşekkürler
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
19/06/2016,17:51
Çözüldü 
(16/01/2012, 23:49)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private bro As New WebBrowser()

Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs)
	bro.Navigate(New Uri("http://www.saatkac.com"))
	bro.DocumentCompleted += New WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(bro_DocumentCompleted)
End Sub

Private Sub bro_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs)
	label3.Text = bro.Document.GetElementById("textdate").InnerText.ToString()
End Sub


Bu kodun "Private bro As New WebBrowser()" kısmında hata veya eksiklik mi var..?


bro.DocumentCompleted bu alanların altı çizili geliyor ?
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla






"Label İnternetten Tarih Saat Yazdırma Hk." Konusuna Ait Konu Araçları
 Etiketler yazdırma internetten saat tarih label
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş  Konuyu Paylaş

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Excelden 1 satırlık bilgi alıp Formdaki labela yazdırma umutakkaya 6 2.673 19/11/2015, 11:09 atoz112
Çözüldü Vb.Net ile RichTextBox içerisindeki verileri yazdırma tefenninet 8 3.908 19/10/2014, 01:58 drummers
Çözüldü İki tarih aralığı C*e*l*o*y*c*e 7 1.572 06/12/2013, 10:38 C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü vb den word e yazdırma poozo 8 2.813 08/02/2012, 21:33 mcmaho
Çözüldü Vb.net 2008 İle Word Dosyasına bağlanıp yazdırma FEAR 4 2.247 14/06/2011, 22:07 ~~KaG~~


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya