Kutulardaki Veriyi Listeye Alma
Tarih
28/01/2010 16:21
Konu Sahibi
s3co
Yorumlar
3
Okunma
1174
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



s3co
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
2
24/01/2010
0
İzmir
Ofis 2003
11/12/2011,15:46
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Oluşturduğum veri tabanında "üyeye kitap verme formunda oluşturduğum listelerdeki veriyi kutucuklara "dlookup" komutu ile sizlerin sayesinde aldım. Fakat bi sorunum daha oluştu.Şimdi katdet butonu oluşturdum.
Birincisi kaydet butonuna bastığımda "Dloopup" komutunu kullandığım kutulardaki veriler alttai listeye kaydedilmiyor..
birde kaydet butonuna bastığımda veriler listede hemen görünmüyor. görünmesi için formu açıp kapatmam gerekiyor . bu düzeltilebilir mi...
Şimdiden çok teşekürler..


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 938,72 KB / İndirme Sayısı: 15)
s3co, 24-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
29/12/2016,10:44
Çözüldü 
Programınız bu şekilde düzgün çalışmaz. Üyeler formunda verilen kitabı seçtirip, alttaki listeye aktarmalısınız.
Üyeler formunda kitapları listeleyen bir açılan kutu ekleyiniz.
Seçilen kitabı kaydet tıklayınca, bilgileri, verilen kitaplar tablosuna ekleyecek bir sorgu'yu çalıştırttırın. Ve alttaki listeyi requery komutu ile yeniden sorgulattırın
desem inşallah yapabilirsiniz.
Buyrun bir örnek Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 361,22 KB / İndirme Sayısı: 34)
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
17/01/2017,20:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn Ayhan Hocam örnek için teşekkürler, eline sağlık...Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
eline sağlık ayhan2122.
İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 148 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe göre rapor alma ve seçilen tarihi raporda gösterme ertans 6 241 30/12/2016, 16:45 ertans
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 332 21/12/2016, 18:32 fatihkara
  iki tablo arasında girilen veriyi ikinci tabloda alan olarak oluşturma yardım bilservisci 8 245 15/12/2016, 11:49 atoz112
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 362 10/12/2016, 00:08 mbo69221088


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya