Kullanıcı Sayısı
Tarih
25/06/2009 14:13
Konu Sahibi
GencerX
Yorumlar
2
Okunma
989
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



GencerX
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
7
30/10/2008
0
İstanbul
Ofis 2007
08/11/2013,00:37
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Accesste aynı anda kaç kullanıcı olduğunu nasıl görebiliriz? Yani .laccdb (2007 için) dosyasında o anki aktif kullanıcıların adları yazılı. Benim istediğim bu kullanıcı sayısının toplamını alabilmek.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.176
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:56
Çözüldü 
Uygulamayı kullanıcı adı ve şifre ile açılacak şekilde giriş formu yap ve kullanıcı logu tuttur. Ayrıca uygulamana kapanış formu ekle, kapanışta çıkış saatini kaydettir.

Nasıl olacak dersen Polsoft Kullanıcı Giriş Formu.

Kullanıcı loglarını tuttuğun tablodaki çıkış saati boş olan alanlar, o anki aktif kullanıcıların sayısıdır.
Cevapla

GencerX
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
7
30/10/2008
0
İstanbul
Ofis 2007
08/11/2013,00:37
Çözüldü 
Sponsor Reklam
verdiğiniz bilgi için teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  E-Okul sistemindeki linke kullanıcı girişi sağlamak idrisy 8 232 11/01/2017, 17:44 idrisy
  Açılır pencereden forum açtırmaya kullanıcı yetkisi kısıtlama getirmek okumas 18 353 29/12/2016, 11:43 okumas
  Rapor alt bilgisinde satır sayısı Mecnun24 23 579 12/12/2016, 08:29 ozanakkaya
  Sorguda Kullanıcı Adını alma tufanbal 4 153 08/11/2016, 08:10 tufanbal
  Kullanıcı girişi, yetki verme. Tale Talibov 10 477 30/09/2016, 22:38 Tale Talibov


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya