Kullanıcı girişine göre resim ekleme
Tarih
16/06/2011 11:25
Konu Sahibi
sansar55
Yorumlar
12
Okunma
3024
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
Sponsor Reklam
S.a. arkadaşlar kolay gelsin. hastane için yaptığım programa kullanıcı giriş ekranına resim eklemek istiyorum. kullanıcı kendi ismini girdiğinde ya da seçtiğinde kullanıcı formunun kenarında resmi görünsün istiyorum. yani kullanıcıya göre resim görünsün. şimdiden teşekkür ederim programı kullanmak isteyenler kullanabilirler sarf kaydetme programıdır. şifreler : 123


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 1,27 MB / İndirme Sayısı: 43)
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla

nsahin
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 
Bu işini görür mü?
Ayşe ve Deneme kullanıcıları için resim ekledim.
Kolay gelsin


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 1,32 MB / İndirme Sayısı: 79)
nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
Sponsor Reklam
resmi nasıl ekliyoruz
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla

sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
resim eklemeyi kısaca anlatırsanız olumlu yada olumsuz bişey söyleyebilirim
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla

nsahin
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ben Sizin "Kullanıcı Ekle" Formunuzdan yeni kullanıcı ekleyerek yaptım.
İstediğiniz resimi kopyalayıp yapıştırınız.
nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
anladım şimdi denedim ama resimi oraya nasıl ekliyoruz çift tıkladığımda ole nesnesi boş diye uyarı veriyor.
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 244 16/01/2017, 16:35 hknct
  toplu ekleme hakkında. hbal09 7 267 16/01/2017, 08:27 hbal09
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 180 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 148 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya