Kullanıcı girişine göre resim ekleme
Tarih
16/06/2011 11:25
Konu Sahibi
sansar55
Yorumlar
12
Okunma
2981
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
S.a. arkadaşlar kolay gelsin. hastane için yaptığım programa kullanıcı giriş ekranına resim eklemek istiyorum. kullanıcı kendi ismini girdiğinde ya da seçtiğinde kullanıcı formunun kenarında resmi görünsün istiyorum. yani kullanıcıya göre resim görünsün. şimdiden teşekkür ederim programı kullanmak isteyenler kullanabilirler sarf kaydetme programıdır. şifreler : 123


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 1,27 MB / İndirme Sayısı: 43)
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla


nsahin
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 
Bu işini görür mü?
Ayşe ve Deneme kullanıcıları için resim ekledim.
Kolay gelsin


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 1,32 MB / İndirme Sayısı: 79)
nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
resmi nasıl ekliyoruz
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla


sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
resim eklemeyi kısaca anlatırsanız olumlu yada olumsuz bişey söyleyebilirim
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla


nsahin
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 
Ben Sizin "Kullanıcı Ekle" Formunuzdan yeni kullanıcı ekleyerek yaptım.
İstediğiniz resimi kopyalayıp yapıştırınız.
nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


sansar55
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
anladım şimdi denedim ama resimi oraya nasıl ekliyoruz çift tıkladığımda ole nesnesi boş diye uyarı veriyor.
+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablo kayıtlarının başka tablolardaki kayıt durumuna göre çaprazlanması uguruygar 3 125 Dün, 02:04 ozanakkaya
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 231 Dün, 00:08 mbo69221088
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 202 06/12/2016, 03:07 maras321
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 288 03/12/2016, 00:13 m_demir
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 341 30/11/2016, 12:01 donepezil


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya